Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe

Productinformatie
70 x 50 cm
€ 39,49
€ 39,49
90 x 70 cm
€ 54,99
€ 54,99
110 x 85 cm
€ 65,99
Meest verkocht
€ 65,99

Orthopedisch hondenkussen Samoa Vital taupe is een heerlijk kussen voor optimaal slaapcomfort en draagt bij aan een goede ondersteuning van het lichaam.

  • 2-lagen-systeem: ligoppervlak van visco-elastisch schuim/schuimrubber, 5,5 cm
  • Rand: 10–15 cm schuimrubber vlokken/polyester vulling
  • Wasbaar op 60 °C zodat huisstofmijten gedood en huidschilfers en pollen verwijderd worden

Meer informatie

Productinformatie Orthopedisch hondenkussen Samoa Vital taupe

Het Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe is een heerlijk comfortabel kussen voor honden. Het draagt bij aan een goede (nacht)rust en helpt het lichaam goed te ondersteunen. De vulling bestaat uit visco-elastisch schuimrubber en vormt zich perfect naar het lichaam van uw viervoeter. Een orthopedisch kussen ontlast de spieren en gewrichten, waardoor stijfheid en pijn van gewrichten en spieren aanzienlijk verminderd kan worden. Het Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe is wasbaar op 60 °C zodat huisstofmijten en huidschilfers en pollen verwijderd kunnen worden.

Bij Brekz koopt u het Orthopedisch hondenkussen Samoa Vital taupe goedkoop online. Bestel nu uw hondenkussen en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Belangrijkste kenmerken Orthopedisch kussen Samoa Vital taupe

  • Draagt bij aan een goede (nacht)rust
  • Zeer comfortabel
  • Wasbaar op 60 °C
  • Ontlast spieren en gewrichten
  • Vormt zich naar het lichaam van de hond

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Dit orthopedische kussen liever in het zwart? Kijk dan naar het Orthopedisch kussen Samoa Vital zwart. Benieuwd naar ons complete assortiment? Bezoek dan de pagina met al onze hondenkussens.