Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs OP is OP

Per stuk
€ 67,99
€ 67,99

Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs hondenbed is een duurzaam en slijtvast kussen, die geschikt is voor ieder soort hond. 

  • Comfortabel
  • Wasbaar
  • Vermindert bacteriën

Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs

Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs is een erg comfortabel kussen voor ieder soort hond. De stof van de kussen heeft vele voordelen. De nanotechnologie maakt de stof olie- en waterafstotend, waardoor nare geuren en vuil geen kans krijgen. Bacteriën kunnen niet snel in de stof gaan zitten en zich verder ontwikkelen. Dit voorkomt de verspreiding van de bekende 'hondengeur'. Het is dus een grotendeels waterafstotende stof, tot ongeveer 50 keer wassen. Omdat vocht en vuil niet snel in de stof trekt is het ook geen probleem om tussen het wassen door het product schoon te maken door een doekje er overheen te halen. Het Nano ligkussen is duurzaam en slijtvast. Uw hond zal er lang plezier van kunnen hebben! 

  • Zeer comfortabel ligkussen voor ieder soort hond
  • Olie-, vuil- en waterafstotend kussen, waardoor het kussen gemakkelijk schoon te maken is 
  • Wasbaar tot 50 keer, zonder de beschermende laag te beschadigen
  • Vermindert de verspreiding van bacteriën en de bekende 'hondengeur'
  • Duurzaam en slijtvast 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Afmetingen Nano Ligkussen 100 x 70 cm Grijs

Lengte: 100 cm
Breedte: 70 cm
Hoogte: 10 cm

Ander hondenkussen?

Bent u op zoek naar een voordeliger hondenkussen? Bekijk dan onze Hondenkussens pagina. Hier verkopen we onder andere het Beeztees Loungekussen Sofix Grijs. Deze is ook verkrijgbaar in de maat 100 x 70 en in de maat 120 x 90.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels.
De stof is uitgesloten van garantie.


4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
24-05-2018
4
4
4
4
4
Wat er over geschreven staat is juist , gemakkelijke onderhoud, niet zwaar , onze Flappy wilt erop blijven , hebben dit gekocht omdat ze artrose heeft en omdat ze van de zetel springt zo op het kussen is de schok gebroken om haar pootje niet pijn te doen
02-08-2017
4
4
4
4
4
Dit is mijn 2de kussen van DGS. Super nano techniek. Geen geuren, goed te wassen en slijtvast. Eerste kussen is 5 jaar oud en nog steeds in gebruik. Echter na 5 jaar wassen zal de bacteriewerende actie wel afgenomen zijn. Het binnenkussen is nog steeds water/vochtafstotend.
28-06-2017
4
4
4
4
4
kussen is prima, maar haren blijven erg aan het kussen hangen