Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Jack & Vanilla Waterproof Benchkussen Donkergrijs

Productinformatie
S - 58 x 40 cm
€ 23,25
€ 23,25
M - 73 x 45 cm
€ 25,25
€ 25,25
L - 85 x 55 cm
€ 32,49
€ 32,49
XL - 104 x 68 cm
€ 41,49
Meest verkocht
€ 41,49

Het Jack & Vanilla Waterproof Benchkussen Donkergrijs is een waterafstotend en wasbaar kussen voor in de hondenbench. Dit kussen is ook geschikt voor buitengebruik. 

  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Polyester Fibre vulling
  • Klittenbandsluiting aan onderzijde

Meer informatie

Productinformatie Jack & Vanilla Waterproof Benchkussen Donkergrijs 

Dit comfortabele Jack & Vanilla Waterproof Benchkussen donkergrijs is gemaakt van waterafstotend materiaal. Hierdoor is dit benchkussen gemakkelijk buiten te gebruiken. Het kussen is gemakkelijk te reinigen. De buitenhoes is afneembaar en het binnenkussen is uitwasbaar. De vulling van dit benchkussen bestaat uit polyestervezel. Hierdoor ligt uw trouwe viervoeter heerlijk comfortabel. 

Bij Brekz kunt u Jack & Vanilla Waterproof Benchkussen Donkergrijs goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenaccesoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Ander product?  

Van Jack en Vanilla hebben wij naast benchkussens ook ligkussens, zoals de Jack & Vanilla Puff. Bent u op zoek naar een bench waarin u dit kussen kunt gebruiken? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment benches. 

LET OP: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel ten gevolge van het gebruik van dit product.

Voor kussens geldt dat u garantie krijgt op fabricagefouten in de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.