Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Jack & Vanilla Benchkussen Snakeskin

Productinformatie
S - 58 x 40 cm
€ 15,25
Beschikbaar 09 March
€ 15,25
M - 73 x 45 cm
€ 19,25
€ 19,25
L - 88 x 55 cm
€ 25,25
€ 25,25
XL - 104 x 68 cm
€ 32,49
Meest verkocht
€ 32,49

Jack & Vanilla Benchkussen Snakeskin is een gewatteerd benchkussen. Dit kussen heeft geen afneembare hoes, maar is in zijn geheel te wassen in de wasmachine. 

  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Gewatteerde vulling
  • Doorgestikt aan de rand

Meer informatie

Productinformatie Jack & Vanilla Benchkussen Snakeskin  

Dit Jack & Vanilla Benchkussen Snakeskin bevat een gewatteerde vulling waardoor uw hond of ander huisdier heerlijk comfortabel ligt. Op de zachte stof en doorgestikte vulling zal uw trouwe maatje urenlang kunnen slapen en chillen. Dit benchkussen is wasbaar in de wasmachine.

Bij Brekz kunt u het Jack & Vanilla Benchkussen Snakeskin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenaccesoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Ander product?

Van Jack en Vanilla hebben wij naast benchkussens ook ligkussens, zoals een lekker zacht en rond kussen, de Jack & Vanilla Puff.  Bent u op zoek naar een bench waar dit kussen in past?  Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod benches.

LET OP: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel ten gevolge van het gebruik van dit product.

De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen. 

Voor kussens geldt dat u garantie krijgt op fabricagefouten in de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.