Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Jack & Vanilla Puff Snakeskin voor de hond

Productinformatie
70 cm
€ 80,75
€ 80,75
90 cm
€ 100,95
€ 100,95
105 cm
€ 121,25
€ 121,25

De Jack & Vanilla Puff Snakeskin voor de hond is een lekker zacht en rond kussen voor elke hond. Dit kussen is royaal gevuld waardoor uw hond zeer comfortabel ligt. 

  • In 3 maten: 70 cm, 90 cm en 105 cm
  • Hoes makkelijk te verwijderen en te wassen
  • De kussen houdt zijn vorm goed, dankzij velcro binnenin die de vulling op zijn plaats houdt

Meer informatie

Jack & Vanilla Puff Snakeskin voor de hond

De Jack & Vanilla Puff Snakeskin voor de hond is een heerlijk zacht kussen voor uw huisdier. Het kussen is royaal gevuld waardoor uw hond of kat zeer comfortabel en zacht ligt. De hoes heeft een rits over de hele omtrek, zodat deze eenvoudig te verwijderen en te wassen is. Dankzij velcro binnenin het kussen wordt de vulling op zijn plaats gehouden. Dit zorgt er voor dat de vorm behouden blijft. 
 
Bij Brekz kunt u diverse varianten hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack & Vanilla Puff Snakeskin voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Kenmerken Jack & Vanilla Puff Snakeskin voor de hond

  • In 3 maten: 70 cm, 90 cm en 105 cm
  • Hoes makkelijk te verwijderen en te wassen
  • Kussen behoudt de vorm goed, dankzij velcro binnenin die de vulling op zijn plaats houdt
       

LET OP: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel ten gevolge van het gebruik van dit product.

De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen. 

Voor kussens geldt dat u garantie krijgt op fabricagefouten in de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Ander product?

Heeft u liever een ander kussen waar uw hond lekker op kan chillen? Kijk dan eens naar het totale aanbod met al onze hondenkussens.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
08-12-2020
4
4
4
4
4
Fantastisch kussen met black friday besteld. Levering was nog snel. Zeer tevreden.