Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Jack & Vanilla Classy Orthopedisch Hondenbed

Productinformatie
Pitch
€ 90,95
€ 90,95
Stone
€ 90,95
€ 90,95

Jack & Vanilla Classy Orthopedisch Hondenbed is ideaal voor oudere honden of huisdieren met artritis.

  • Met  hoes van hoge kwaliteit en duurzaam kunstleder
  • Makkelijk te verwijderen en te wassen (handwas)
  • De maat is 100 x 70 x 9 cm

Kleur Pitch is zwart


Meer informatie

Productinformatie Jack & Vanilla Classy orthopedisch hondenbed

Jack & Vanilla Classy orthopedisch hondenbed is een mooi zwart hondenbed dat uitermate geschikt is voor honden die last hebben van artritis. Dit hondenbed is namelijk gemaakt van hoogwaardige memory foam (traagschuim). 

Daarnaast heeft Jack & Vanilla Classy orthopedisch hondenbed een verwijderbare hoes die gemakkelijk met de handwas gewassen kan worden. Deze hoes is bovendien gemaakt van een duurzaam kunstleer. Al met al een kwaliteitsvol hondenbed - ideaal voor uw oudere hond met artritis! 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u Jack & Vanilla Classy orthopedisch hondenbed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Van Jack & Vanilla hebben wij ook dit mooie zandkleurige hondenbed dat gemaakt is van kunstleer. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.