Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hondenkussen Sedlo Rechthoekig Zwart

Productinformatie
80 X 55 X 8 cm Op is Op OP = OP
€ 40,49
€ 40,49
100 X 65 X 8 cm Op is Op OP = OP
€ 55,49
Beschikbaar 01 January
€ 55,49

Hondenkussen Sedlo Rechthoekig Zwart is een kunstleren kussen waarop uw hond heerlijk kan luieren of slapen.

• Voor op de grond of in de bench

• Anti-slip-laag

• Hoes kan gewassen worden


Meer informatie

Productinformatie Hondenkussen Sedlo Rechthoekig Zwart

Hondenkussen Sedlo Rechthoekig Zwart is een zwart kunstleren kussen waarop uw hond heerlijk kan slapen, uitrusten of luieren. Het kussen kan los op de grond gebruikt worden maar bijvoorbeeld ook in een hondenbench gestopt worden. Het heeft aan de onderkant een anti-slip-laag zitten waardoor hij makkelijk op zijn plek blijft liggen. 

Hondenkussen Sedlo Rechthoekig Zwart is beschikbaar in twee maten: 80 X 55 X 8 cm en 100 X 65 X 8 cm. U kunt de hoes losmaken van de schuimvulling en hem op 30 graden wassen. Een gebruiksvriendelijk en fijn hondenkussen! 

Bij Brekz kunt u Hondenkussen Sedlo Rechthoekig Zwart  goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op:  

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Ander product? 

Wij hebben ook nog dit duurzame hondenkussen van Shadowbay dat water- en krabbestendig is. Als u nog een ander hondenkussen zoekt, kunt u op onze overzichtspagina hondenkussens een handig overzicht vinden van de overige producten in ons uitgebreide assortiment.