Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand

Productinformatie
70 x 50 cm
€ 40,25
€ 40,25
100 x 70 cm
€ 72,49
Meest verkocht
€ 72,49

De Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand is een orthopedisch traagschuim kussen voor optimale ondersteuning van de spieren en gewrichten.

  • Vormt zich naar het lichaam
  • Zeer geschikt voor honden met pijnlijke gewrichten en stijve spieren
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Meer informatie

Productinformatie Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand

Verwen uw huisdier met de Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand. Orthopedische kussens ondersteunen de gewrichten en spieren en vormen zich naar het lichaam van de hond. Zo kan het helpen om de druk op het lichaam te verminderen. Een orthopedisch kussen is geschikt voor honden van alle leeftijden. Het kan drukplekken en het ontstaan ervan verminderen. Wanneer u een hond met artrose of andere gewrichts- of spierproblemen heeft, dan is een orthopedisch kussen sterk aan te raden. Een orthopedisch kussen is niet alleen comfortabel, maar het is ook nog eens enorm duurzaam. Met dit kussen kan uw huisdier goed tot rust komen. Het kussen is verkrijgbaar in de maten 70 x 50 cm en 100 x 70 cm en bevat een handvat om het makkelijk te kunnen verplaatsen.

Bij Brekz koopt u de Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand goedkoop online. Bestel een orthopedisch hondenkussens en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Boony Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Sand

  • Het traagschuim vormt zich naar het lichaam 
  • Zorgt voor de ondersteuning bij honden met gewrichtsklachten
  • Draagt bij aan een optimale (nacht)rust
  • Zandkleurig kussen
  • Met handvat
  • Verkrijgbaar in 70 x 50 cm of 100 x 70 cm 

Let op: 

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie. 

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Heeft u liever een orthopedisch kussen in een andere kleur? Misschien is het Orthopedisch Ligbed Bendson dan de mand die u zoekt. Voor al onze overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.