Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Est.1941 Orthopedisch kussen Highland Grey

Productinformatie
70 x 50 cm
€ 39,95
€ 39,95
100 x 70 cm
€ 71,49
Meest verkocht
€ 71,49

Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Grey is een orthopedisch traagschuim kussen voor optimale ondersteuning van de spieren en gewrichten.

  • Geschikt voor honden met spier- en gewrichtsklachten
  • Vormt zich naar het lichaam
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Meer informatie

Productinformatie Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Grey

Voor een optimale (nacht)rust is de Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Grey ontwikkeld. Orthopedische kussens zijn zeer zacht en comfortabel, maar toch ondersteunend en effectief voor het lichaam van de hond. Doordat de vulling, gebruikt bij orthopedische kussens, zich naar het lichaam vormt bieden deze hondenkussens veel ondersteuning voor honden met bijvoorbeeld gewrichtsproblemen. Omdat het zich naar het lichaam vormt, komt er minder druk op het lichaam, waardoor het kan helpen de pijn te verminderen. Ondanks deze kenmerken zijn orthopedische kussens niet alleen geschikt voor oudere honden, maar ook voor jongere en volwassen honden. Het kussen bevat een handig handvat om het te verplaatsen. 

Bij Brekz koopt u de Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Higland Grey goedkoop online. Bestel nu uw orthopedische hondenkussen en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Grey

  • Beschikbaar in 70 x 50 cm en 100 x 70 cm
  • Geschikt voor honden met gewrichtsklachten
  • Verminderd druk op pijnlijk gewrichten en spieren
  • Traagschuim vormt zich naar het lichaam van de hond
  • Ook beschikbaar in zandkleur (Highland Sand)

Let op: 

U ontvangt garantie op fabricagefouten die betrekking hebben op de stiksels en de eventuele rits. De stof is uitgesloten van garantie. 

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Benieuwd naar de zandkleurige variant? Kijk dan eens naar Boony Est. 1941 Orthopedisch kussen Highland Sand. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenkussens.