Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Micro Trainer Mix hondenkoekjes

200 gram
€ 5,75
€ 5,75

De Micro Trainer mix voor de hond is gevuld met heerlijke hondensnacks die de vorm van een botje hebben.

  • Vier verschillende smaken
  • Ideaal voor training
  • Inhoud van 200 gram

Micro Trainer mix voor de hond

De Snackemmer (Micro Trainer) voor de hond is een emmer met een inhoud van 200 gram die rijkelijk gevuld is met vrolijk gekleurde hondensnacks. Deze snacks hebben de vorm van een botje, en hebben in totaal vier verschillende smaken. Zo heeft een botje de smaak van kip, een ander botje de smaak van rund en weer een ander de smaak van lam. Ten slotte zijn er botjes die de heerlijke smaak van zalm hebben. De hondensnacks uit de Snackemmer Mini (Micro Trainers) voor de hond bevatten een breed scala aan voedingsstoffen, zodat u uw hond op een verantwoorden manier kunt belonen. Deze snacks zijn ideaal om uw hond mee te trainen, gezien het kleine formaat en de grote hoeveelheid waarmee ze in de emmer zitten. 

  • Botjes in verschillende kleuren en smaken
  • Smaken kip, rund, lam en zalm
  • Een ideale beloning of gewoon als tussendoortje
  • Verantwoorde snacks
  • Geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen
     

Bij Brekz kunt u de lekkerste kauwsnacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop de Micro Trainer mix voor de hond tegen de scherpste prijs. Gemakkelijk besteld en snel thuisbezorgd.

De houdbaarheid van Micro Trainer mix voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Snackemmer Groot voor de hond

Vlees en dierlijke bijproducten (elke snack bevat minimaal 4% lam, 4% kip, of 4% rund), vis en bijproducten (elke snack bevat minimaal 4% zalm), granen, mineralen, plantaardig eiwitconcentraat.

Analytische bestanddelen
Vocht (20%), ruw eiwit (15,5%), ruw vet (4,2%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (1,0%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatieve snack om uw hond mee te belonen? Wij verkopen ook de Snackemmer Groot voor de hond, een emmer van 500 gram waarvan de hondensnacks iets groter zijn. Ideaal voor als u een grotere hond heeft! Bekijk daarnaast eens ons totale assortiment aan kauwsnacks voor honden.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
14-01-2017
4
4
4
4
4
Altijd snelle levering en gelukkig niet met post NL