Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Correctiehalsband 70 cm

Per stuk
€ 10,49
€ 10,49

De Leren Correctiehalsband 70 cm is een halsband die speciaal is ontwikkeld om het trek-gedrag van uw hond te verminderen.

  • Vermindert trek-gedrag tijdens uitlaten
  • Hoogwaardige leren halsband
  • 25mm breed, voor spreiding van druk

Leren Correctiehalsband 70 cm

De Leren Correctiehalsband 70 cm is een hoogwaardige leren halsband die is ontwikkeld om het trek-gedrag van uw hond tijdens het uitlaten te verminderen. De band bestaat uit een leren band met ringen. Trekt uw hond aan uw riem zonder dat u meeloopt, dan trekt de band automatisch aan waardoor de druk om zijn hals toeneemt. Door een extra ring kan de halsband niet meer helemaal aangetrokken worden, dit is beter voor uw huisdier. Het vervelende gevoel leert hem af om te trekken wanneer dat ongewenst is. De halsband is gemaakt van hoogwaardig leer en is voorzien van ringen.

De Correctiehalsband heeft de volgende afmetingen:

  • Lengte: 70 cm
  • Breedte: 25 mm
     

Bij Brekz kunt u de handigste halsbanden voor uw hond eenvoudig en goedkoop bestellen. Wilt u de Leren Wurghalsband 70 cm nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

Niet geschikt voor honden jonger dan 1 jaar, in verband met het beschadigen van het kraakbeen van de luchtpijp in de groei.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij een van onze andere antitrektuigjes. Hier vindt u onder meer de Control Trainer/Dog. Een overzicht van onze hondenhalsbanden vindt u hier. 


4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
30-07-2017
4
4
4
4
4
Zeer goede bezorging Zeer tevreden
27-04-2017
4
4
4
4
4
Goede prijs-kwaliteit! Uitstekende halsband voor mijn Duitse Herder!