Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Correctiehalsband 60 cm OP is OP

Per stuk
€ 8,25
€ 6,19
€ 8,25
€ 6,19

De Leren Correctiehalsband 60 cm is een halsband die speciaal is ontwikkeld om het trekgedrag van uw hond te verminderen. 

  • Vermidert trekgedrag tijdens het uitlaten
  • Hoogwaardige leren halsband
  • 20 mm breed, voor spreiding van druk

Leren Correctiehalsband 60 cm

De Leren Correctiehalsband 60 cm is een hoogwaardige leren halsband die is ontwikkeld om het trekgedrag van uw hond tijdens het uitlaten te verminderen. De band bestaat uit een leren band met ringen. Trekt uw hond aan uw riem zonder dat u meeloopt, dan trekt de band automatisch aan waardoor de druk om zijn hals toeneemt. Door een extra ring kan de halsband niet meer helemaal aangetrokken worden, dit is beter voor uw huisdier.

Dit vervelende gevoel leert uw hond af om te trekken wanneer dat ongewenst is. De halsband is gemaakt van hoogwaardig leer en is voorzien van ringen. Zo kunt u de band gemakkelijk aan een riem bevestigen.

Niet geschikt voor honden jonger dan 1 jaar, in verband met het beschadigen van het kraakbeen van de luchtpijp in de groei.

Deze wurghalsband is 60 cm lang en 20 mm breed. Hij is ook beschikbaar in andere maten (45-70 cm), passend bij de grootte van uw hond.

  • Vermindert trekgedrag tijdens het uitlaten
  • Hoogwaardige leren halsband in het zwart
  • 20 mm breed, voor de verspreiding van de druk

Bent u op zoek naar een leren wurghalsband voor uw hond? Koop dan de Leren Wurghalsband 60 cm goedkoop online bij Brekz! Hiermee vermindert u het trekgedrag. Bekijk ook eens onze andere producten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Leren Wurghalsband 60 cm? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan antitrektuigjes. Hier vindt u onder andere de Control Trainer/Dog Control in maat M. Dit is een diervriendelijker product dan de wurghalsband. Ook de Gentle Walker vermindert het trekgedrag. Dit tuigje zit bevestigd om de schouders van uw hond.


4
4
4
4
4
2 / 5 (1)
20-03-2018
4
4
4
4
4
Ik heb geen idee hoe ik hem kan gebruiken want hij is blijkbaar veel te groot, niettegenstaande het de kleinste maat was. De metalen ring die rond de tweede klinknagel zit zorgt ervoor dat er maar weinig beweegruimte is tussen de ring voor de riem en deze stopring en hierdoor is deze halsband niet bruikbaar bij mijn hond.