Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Leren Halve Sliphalsband voor de hond OP is OP

Productinformatie
45 cm x 18 mm
€ 9,99
€ 7,49
Meest verkocht
€ 9,99
€ 7,49

De Leren Halve Sliphalsband voor de hond is een handige leren halsband met een stukje corrigerende ketting

  • Gemaakt van hoogwaardig leer
  • Met corrigerend kettinkje
  • Verkrijgbaar in drie maten

Meer informatie

Leren Halve Sliphalsband voor de hond

De Leren Halve Sliphalsband voor de hond is een mooie en handige leren halsband van goede kwaliteit, met een klein kettinkje waarmee u uw hond kunt corrigeren. Een sliphalsband is een ideale en diervriendelijke manier om uw hond te corrigeren wanneer hij regelmatig aan de lijn trekt. De Leren Halve Sliphalsband voor de hond is verkrijgbaar in drie maten. Hierdoor kunt u eenvoudig een Leren Halve Sliphalsband voor de hond kiezen die past bij de grootte van uw hond. De halsbanden zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit, waardoor de halsband lang meegaat. Daarnaast zijn de leren halsbanden voorzien van stevige gespen, waardoor ze gemakkelijk te koppelen zijn aan iedere looplijn.

Een bijkomend voordeel van de Leren Halve Sliphalsband voor de hond is dat deze in tegenstelling tot veel kunststof producten, dankzij het hoogwaardige leer erg sterk is. De halsbanden zijn dus bij uitstek geschikt voor fysiek sterke honden en honden die zeer veel bewegen. Daarnaast is leer een mooi en natuurlijk materiaal. Wanneer het ouder wordt verweerd het, waardoor de halsband van uw hond een eigen karakteristieke kleur krijgt. Ook voelt leer voor uw hond fijner aan op zijn huid. 

  • Verkrijgbaar in drie verschillende maten
  • Handige en diervriendelijke manier om uw hond te corrigeren wanneer hij trekt.
  • Inclusief stevige gespen


Bij Brekz kunt u diverse accessoires voor uw hond goedkoop en eenvoudig online bestellen. Koop nu de Leren Halve Sliphalsband voor de hond tegen de scherpste prijs, of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Leren Halve Sliphalsband voor de hond

  • Small: 45 cm x 18 mm. Geschikt voor honden van middelgrote rassen
  • Medium: 50 cm x 20 mm. Geschikt voor honden van middelgrote tot grote rassen
  • Large: 55 cm x 25 mm. Geschikt voor honden van grote rassen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, omdat u bijvoorbeeld geen sliphalsband wil maar een gewone halsband? Bekijk dan ons overzicht aan leren halsbanden. Of zoekt u misschien toch een halsband van Nylon? Bij Brekz vindt u alles voor uw hond, voor de laagste prijs!


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
08-02-2018
4
4
4
4
4
De bestelling was niet de volgende dag bezorgd maat vierdagen later terwel jullie adverteren de volgende dag heb u de bestelling binnen dus vierdagen later jammer.
01-08-2017
4
4
4
4
4
Jammer dat je niet kunt ruilen zonder extra kosten
04-05-2017
4
4
4
4
4
ziet er mooi uit. en prima prijs