Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Halsbanden 57 cm voor de hond OP is OP

Zwart
€ 8,25
€ 6,19
€ 8,25
€ 6,19

De Leren Halsbanden 57 cm voor de hond zijn verstelbare halsbanden van kwaliteitsleer en zijn geschikt voor honden met een halsomvang van 45 tot 54 cm.

  • Gemaakt van kwaliteitsleer
  • Voorzien van stevige gespen
  • Verkrijgbaar in drie kleuren

Leren Halsbanden 57 cm voor de hond

De Leren Halsbanden 57 cm voor de hond zijn verstelbare halsbanden van kwaliteitsleer en zijn geschikt voor honden met een halsomvang van 45 tot 54 cm. De halsband zijn gemaakt van leer van een hoge kwaliteit en zijn eenvoudig verstelbaar, zodat ze goed aansluiten om de hals van uw hond. De banden zijn verder voorzien van stevige gespen en zijn gemakkelijk aan te koppelen aan iedere looplijn.
Leer is voor velen nog altijd het materiaal om een halsband en riem van te vervaardigen. Het materiaal is sterk, waardoor het ook goed geschikt is voor fysiek sterke en beweeglijke honden. Verder is leer een mooi, organisch materiaal. Wanneer het ouder wordt verweerd het, waardoor het eigenlijk alleen maar mooier wordt. De textuur van leer tenslotte, voelt zowel voor uw hond als uzelf fijner aan dan nylon. Redenen genoeg dus om voor een leren halsband te gaan.

De halsbanden zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Bij Brekz kunt u de mooiste en beste halsbanden eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u de Leren Halsbanden 57 cm voor de hond nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor een grotere halsomvang? Kijk dan eens bij de Leren Halsbanden 62 cm voor de hond. Voor een overzicht van alle halsbanden voor de hond kijkt u op de Productpagina.


4
4
4
4
4
2 / 5 (1)
14-06-2018
4
4
4
4
4
Kleur zoals verwacht, minder stevig dan gedacht, dacht stevige