Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Halsbanden 47 cm voor de hond

Bruin
€ 6,25
€ 6,25

Leren Halsbanden 47 cm voor de hondvan goede kwaliteit in drie verschillende kleuren. 

  • Geschikt voor een halsomvang van 38-44 cm
  • In zwart, bruin en beige
  • Van hoogwaardig leer

Leren Halsbanden 47 cm voor de hond

De Leren Halsbanden 47 cm voor de hond zijn verstelbare halsbanden van hoogwaardig leer. Leer is een uitermate geschikt materiaal voor een halsband omdat het sterk, praktisch en mooi is en lang mee gaat. Deze halsbanden zijn geschikt voor honden met een halsomvang van 38-44 cm. Het product is beschikbaar in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, bruin en beige. Een van deze mooie kleuren past vast perfect bij het uiterlijk van uw hond! De halsband bevat een ring waar u een bijpassende riem aan kunt bevestigen zodat u uw hond kunt uitlaten. Uw hond zal er fantastisch uitzien met deze één van deze halsbanden om.

Bent u op zoek naar een sterke en mooie verstelbare halsband van hoogwaardig leer? Koop dan nu Leren Halsbanden 47 cm voor de hond goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere halsbanden op de website.
 

Andere halsband?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Leren Halsbanden 47 cm voor de hond? Bekijk dan eens ons toaalaanbod hondenhalsbanden. Hier vindt u halsbanden in verschillende materialen, maten en kleuren. Voor een groter exemplaar van deze leren halsband kunt u de halsband van 57 cm bekijken. Zoekt u een bijpassende riem? Deze Leren Hondenriem Zwart 200 cm zal prachtig staan bij een leren halsband.


4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
21-05-2018
4
4
4
4
4
Bij volgende bestellingen ga ik laten leveren in winkel dichtbij want met rechtstreekse leveringen heb ik slechte ervaringen. Levering gebeurde twee keer uren na aangekondigd uur. Oplossing is voor dan ook te laten leveren in krantenwinkel in Bertem.