Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Halsbanden 42 cm voor de hond

Zwart
€ 5,99
€ 5,99
Bruin
€ 5,99
€ 5,99

Leren Halsbanden 42 cm voor de hond is een verstelbare halsband voor uw volwassen hond. 

  • Van stevig en duurzaam leer
  • Beschikbaar in zwart, bruin en beige 
  • Verstelbaar van 33 tot 39 cm

Leren Halsbanden 42 cm voor de hond

Leren Halsbanden 42 cm voor de hond zijn sterke leren halsbanden met een gemiddelde maat. Leren halsbanden zijn duurzaam en van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Deze is eenvoudig verstelbaar van 33 tot 39 cm, zodat hij goed aansluit om de hals van uw hond. De banden zijn voorzien van stevige gespen en zijn gemakkelijk vast te maken aan iedere looplijn. Beschikbaar in de kleuren zwart, bruin en beige. 
 

Leder

Dit materiaal heeft veel voordelen. Zo heeft het een fijne textuur, een eigenschap die prettig is voor zowel uw hond, als voor uzelf. Het materiaal is zeer sterk en duurzaam. Daardoor gaat het langer mee en is het geschikt voor fysiek sterke of energieke honden. Bovendien is leer mooi om te zien. Leer heeft een organische uitstraling en verweert langzaam wanneer het ouder wordt. De daarom is leer het fijnste materiaal om een halsband van te maken. 

Bij Brekz kunt u de beste halsbanden voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Leren Halsbanden 42 cm voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere halsband? 

Bent u op zoek naar een leren halsband in een andere maat? Bekijk dan onze Halsbanden leer pagina. Hier verkopen we dezelfde halsband in verschillende maten. De kleinste variant is de Leren Halsbanden 27 cm voor de hond en de grootste variant is de Leren Halsbanden 70 cm voor de hond.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
16-07-2017
4
4
4
4
4
Past perfect ,sluit mooi aan en voelt goed aan.