Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Leren Halsbanden 32 cm voor de hond

Bruin
€ 4,25
€ 4,25
Zwart
€ 4,25
€ 4,25

De Leren Halsbanden 32 cm voor de hond is een stijlvolle leren halsband en is geschikt voor honden met een halsomvang van 23 tot 29 cm.

  • Gemaakt van sterk hoogwaardig leer
  • Met stevige gespen
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Leren Halsbanden 32 cm voor de hond

De Leren Halsbanden 32 cm voor de hond zijn mooie leren halsbanden van goede kwaliteit, die geschikt zijn voor honden met een halsomvang van 23 tot 29 cm. Het leer waar de halsbanden van zijn gemaakt is van hoge kwaliteit, waardoor de halsband lang meegaat. Daarnaast zijn de Leren Halsbanden 32 cm voor de hond eenvoudig verstelbaar. Hierdoor passen ze goed om de hals van uw hond. De leren halsbanden zijn verder voorzien van stevige gespen, waardoor ze gemakkelijk te koppelen zijn aan iedere looplijn. In tegenstelling tot veel kunststof producten, zijn leren halsbanden zeer sterk. Hierdoor zijn de Leren Halsbanden 32 cm voor de hond bij uitstek geschikt voor fysiek sterke honden en honden die zeer veel bewegen. Daarnaast is leer een mooi en natuurlijk materiaal. Wanneer het ouder wordt verweerd het, waardoor de halsband van uw hond een eigen karakteristieke kleur krijgt. Ook voelt leer voor uw hond fijner aan op zijn huid. Redenen genoeg dus om een mooie leren halsband voor uw hond te bestellen!

  • Verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart en beige
  • Geschikt voor honden met een halsomvang van 23 tot 29 cm
  • Inclusief stevige gespen

Bij Brekz kunt u diverse accessoires voor uw hond goedkoop en eenvoudig online bestellen. Koop nu een van de Leren Halsbanden 32 cm voor de hond tegen de scherpste prijs, of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, omdat uw hond bijvoorbeeld een grotere halsomvang heeft? Bekijk dan ons overzicht aan leren halsbanden. Of zoekt u misschien toch een halsband van Nylon? Bij Brekz vindt u alles voor uw hond, voor de laagste prijs!