Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beeztees Autodeken Blauw voor de hond

Per stuk
€ 13,99
€ 13,99

Beeztees Autodeken Blauw voor de hond is een deken die u op de achterbank van uw auto kunt bevestigen.

  • Praktisch in gebruik
  • Gemaakt van stevig nylon
  • Heeft een mooie blauwe kleur

Beeztees Autodeken Blauw voor de hond

Beeztees Autodeken Blauw voor de hond is een deken voor in de auto die met elastische bandjes gemakkelijk op de achterbank van uw auto te bevestigen is. Het is gemaakt van stevig nylon en is verkrijgbaar in een mooie blauwe kleur. De deken is te bevestigen om de leuning van de achterbank door middel van gaten voor de hoofdsteunen en gaten voor het bevestigingsysteem van de autogordels.

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beeztees Autodeken Blauw voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Autodeken Blauw voor de hond

Lengte: 140 cm
Breedte : 120 cm
 

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevig kleed dat dus niet snel kapot zal gaan.
 

Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat je kunt bedenken voor jouw huisdier. Hun assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Hun doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor je altijd verrast wordt.
 

Ander accessoire voor uw hond? 

Bent u op zoek naar meer accessoires die u kunt gebruiken tijdens het vervoeren van uw hond in een auto? Bekijk dan onze Op reis en onderweg In de Auto pagina. We verkopen hier onder andere een Walky Guard Universal Autorek voor de hond.


4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
03-01-2018
4
4
4
4
4
Precies zoals ik verwacht had!
23-05-2017
4
4
4
4
4
Snelle levering. Autodeken ziet er goed uit.