Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Lief! Plaid Boys voor kat en hond OP is OP

Productinformatie
Per stuk
€ 29,49
€ 29,49

Lief! Plaid Boys voor kat en hond is een heerlijke zachte deken en is zowel geschikt voor uw kat als hond.

  • Heerlijk zachte deken 
  • Ideaal voor op de bank
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Lief! Plaid Boys voor kat en hond

Lief! Plaid Boys voor kat en hond is een heerlijke zachte deken en is zowel geschikt voor uw kat als hond. Deze superzachte plaid wordt gegarandeerd de favoriete plek voor uw huisdier. Hij is ideaal voor gebruik op de bank, maar kan ook elders worden gebruikt, waar u maar wilt.
De afmetingen van dit product zijn: 150 x 100 cm.

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Plaid Boys voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

LET OP: De stof van het kussen komt bol te staan door de stiksels in de vulling van het kussen. Hierdoor kan het voorkomen dat het formaat van het kussen enkele centimeters afwijkt van de hier opgegeven afmetingen.

 
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een loungekussen voor uw hond? Kijk dan eens bij het Beeztees Loungekussen Sofix Bruin. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.