Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Autodeken

Productinformatie
Per stuk
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
€ 10,95 (€ 10,95/ct)

Autodeken is een handige beschermhoes van nylon om de achterbank van uw auto vrij te houden van vuil, water, zand, en hondenharen.

  • Met openingen voor de veiligheidsgordels
  • Wasbaar op 30 graden
  • Afmeting: 145x215 cm.

Meer informatie

Productinformatie Autodeken voor op de achterbank

Deze Autodeken (145x215 cm) is een zwarte beschermhoes van nylon om de achterbank van uw auto te beschermen tegen vuil, zand en hondenharen. Ook wanneer uw viervoeter bijvoorbeeld lekker in een plas water heeft lopen ravotten, kan de autodeken voorkomen dat uw gehele achterbank kleddernat wordt. Deze deken past op de achterbank van elke auto en heeft openingen voor de passagiersgordels. Met het handige clicksysteem is deze tevens veilig en eenvoudig in gebruik. Wanneer er bijvoorbeeld opgedroogde moddervlekken op de deken zitten, kunt u deze wassen op 30 graden. Wilt u de binnenkant van uw auto schoonhouden zonder telkens de stofzuiger tevoorschijn te moeten halen? Dan is deze autodeken onmisbaar!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Autodeken voor een schone achterbank tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Wilt u uw viervoeter veilig uit de auto laten stappen? Bekijk dan eens deze Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden. Voor een grotere variant en alle overige reisproducten kunt u kijken op de pagina met al onze reisproducten hond.