Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Trixie Autorek Gaas Metaal

Productinformatie
Per stuk OP = OP
€ 39,95
€ 39,95

Dit Trixie Autorek Gaas Metaal beschermt mens en dier tijdens het vervoeren in de auto. Geschikt voor bestelwagens. Veilig door kleine mazen.

  • In breedte en hoogte verstelbaar
  • Makkelijk te monteren
  • Afmetingen: breedte 125 - 140 cm / hoogte 63 - 135 cm

Meer informatie

Productbeschrijving Trixie Autorek Gaas Metaal

Wanneer u van plan bent om uw hond mee te nemen op vakantie, of wanneer u uw hond veel vervoert met de auto, dan is dit Trixie Autorek Gaas Metaal onmisbaar. Met dit autorek beschermt u mens en dier tijdens het vervoeren in de auto. Het rek komt van pas bij het vervoeren van voorwerpen of andere huisdieren. Zo zorgt dit metalen rek er bijvoorbeeld voor dat uw hond niet vanuit de achterbak de auto inspringt en chaos of gevaarlijke situaties veroorzaakt. Door dit rek te plaatsen kunt u dus uw hond veilig in de achterbak van de auto vervoeren. De veiligheid van uw huisdier wordt extra gegarandeerd door de kleine mazen van het rek. Het rek is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het Trixie Autorek Gaas Metaal is speciaal ontworpen voor bestelwagens. Daarnaast is het rek in breedte en hoogte verstelbaar en is het makkelijk te monteren. Hierdoor kan het autorek gemakkelijk op maat gemaakt worden voor uw bestelwagen. Dit Trixie autorek heeft een breedte van 125 tot 140 cm breedte en een hoogte van 63 tot 135 cm.

  • Geschikt voor bestelwagens
  • Geschikt voor alle honden en voor andere huisdieren
  • Veilig door kleine mazen
  • In breedte en hoogte verstelbaar
  • Makkelijk te monteren
  • Afmetingen: breedte 125 - 140 cm / hoogte 63 - 135 cm

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Trixie Autorek Gaas Metaal tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Ander rek?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld het Trixie Autorek Verstelbaar Recht? Ook voor andere producten voor uw hond in de auto kunt u terecht op onze site.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
10-07-2018
4
4
4
4
4
eerste klas producten. zeer snelle levering.echt een aanrader.