Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Halloween 

Het is weer Halloween en dit jaar kan uw huisdier ook meedoen met de festiviteiten. Op deze pagina vind u de leukste en lekkerste artikelen voor uw huisdier. Bijvoorbeeld voer met pompoensmaak of hele enge botten. Alles gemakkelijk bij elkaar.

Soopa

Rund

HFC 55 gr

HFC 70 gr

Knuffeldieren

Speelhengels

Drijvend

Snackballen

HFC 150 gr

Varken

Kip

Rund

Trillend

Petstages

Drijvend

Overige

Dental

Lam

Soopa

Soopa Bites Pompoen & Wortel hondensnacks

Soopa Bites Pompoen & Wortel hondensnacks

Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks is een graanvrije en hypoallergene hondensnack met pompoen en wortel en is geschikt voor iedere hond. Dankzij het hypoallergene, graanvrije karakter van de snacks zijn zij geschikt voor voedselgevoelige honden. De snacks zijn bereid met ingredienten die zijn geproduceerd voor menselijk gebruik. Zo zijn ze rijk aan pompoenpitten, die bekend staan om hun verzorgende werking op huid en vacht en bovendien de spijsvertering ondersteunen. Ook bevatten de Soopa bites kokosolie, een stof waarvan is bewezen dat hij de hersencapaciteit van uw hond stimuleert. De toegevoegde kurkuma helpt uw hond beschermen tegen kanker. Dit alles in een handzame en hapklare snack die bovendien erg lekker is.

 • Hypoallergene hondensnack, dus geschikt voor de voedselgevoelige hond
 • Bereid met ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie
 • Verzorgd de huid en vacht
 • Kokosolie stimuleert het brein
 • Bevat kurkuma dat uw hond helpt beschermen tegen kanker

Bij Brekz kunt u de beste Soopa hondensnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks

Geheel aardappelmeel, aardappelzetmeel, vegglycerine, wortelstukjes gedroogd, calciumcarbonaat, pompoenpittenbloem, biologische kokosolie, kurkuma, kaliumsorbaat.

Analytische bestanddelen
Vet (2,7%), ruw eiwit (4,3%), ruwe vezel (1,3%), ruwe as (5,2%), vocht (15,8%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hypoallergene hondensnack met kool en appel? Kijk dan eens bij onze Soopa Bites Kool & Appel Hondensnacks.

https://www.brekz.nl/26849-home_default/soopa-bites-pompoen-wortel-hondensnacks.jpg
4.99 2019/01/01
Mijn hond vond het heerlijk
I miei cani ne vanno matti
30652
15032
Soopa Bites Pompoen & Wortel Hondensnacks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Per 3
€ 14,25 (€ 4,75/ct)
Per 5
€ 22,25 (€ 4,45/ct)
Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel hondensnack

Productinformatie Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel

Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel is een gezonde, graanvrije snack met enkel 100% natuurlijke ingrediënten. De gebruikte ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en is van oorsprong geschikt voor menselijke consumptie. Pompoenpitten dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. Dit ingrediënt staat ook bekend om anti-parasitaire eigenschappen. De kurkuma heeft ontstekingsremmende effecten en de kokosolie ondersteunt goede hersenprestaties. Deze snack bevat enzymen die de gezondheid en spijsvertering van uw huisdier helpen te ondersteunen. Deze dental sticks zijn zeer geschikt voor honden met voedselallergie, overgewicht of slechte lever en nieren.

Bij Brekz kunt u Soopa Dental Sticks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Ingrediënten Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel

Samenstelling: 
Aardappelmeel (hele aardappel), aardappelzetmeel, vegan glycerine, gedroogde stukjes wortel, calciumcarbonaat, pompoenzaadmeel, biologische kokosolie, kurkuma.
   

Analytische bestanddelen: 
Vet (2,69%), Ruw eiwit (4.30%), Ruwe vezel (1,30%), Ruwe as (5,20%), Vocht (15,8%)
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van deze Soopa Dental Sticks? Kijk bijvoorbeeld eens naar de heerlijke Soopa Dental Sticks Kool & Appel. Voor andere gezonde snacks kunt u kijken op de pagina met al onze natuurlijke kauwproducten.

https://www.brekz.nl/26855-home_default/soopa-dental-sticks-pompoen-wortel-hondensnack.jpg
6.09 2019/01/01
Mijn hondje heeft voedselallergie en we moesten op zoek naar hypoallergeen snoep. Dit valt heel goed in de smaak bij ons hondje.
Allergene snack. Onze hond Rex is er verzot op.
De shiba's zijn er verzot op. Vegan en goed voor de tanden, ik ben er fan van.
Mijn hond houdt van hen! slechts een beetje aan de dure kant.
30671
15038
Soopa Dental Sticks Pompoen & Wortel Hondensnack > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
Per 3
€ 17,25 (€ 5,75/ct)
Per 5
€ 26,95 (€ 5,39/ct)

Rund

Brekz Snacks - Runderbot XXL voor de hond

Productinformatie Runderbot XXL voor de hond

Brekz Snacks - Runderbot XXL voor de hond is een erg lekkere kauwsnack die geschikt is voor iedere hond. Dit tussendoortje is van natuurlijke oorsprong en is uitsluitend verkrijgbaar bij Brekz. 

Brekz Runderbot XXL voor de hond heeft voor iedere hond een onweerstaanbare smaak. Het is daardoor perfect als tussendoortje of simpelweg als beloning. 

Bij Brekz kunt u Brekz Runderbot XXL voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wanneer een bot breekt of grote splinters verliest is het raadzaam om het direct te verwijderen.

Samenstelling Runderbot XXL voor de hond

Ingrediënten: runderbot

Analytische bestanddelen: proteïne (71,5%), vetten (18,5%), vocht (8,0%), ruwe as (2,0%)

Ander product? 

Wij hebben ook nog een iets kleiner snackbot, namelijk de Brekz Snacks Runderbot XL. Een overzicht van de andere snackproducten in ons uitgebreide assortiment kunt u vinden op onze overzichtspagina hondensnacks.


https://www.brekz.nl/29402-home_default/runderbot-xxl-voor-de-hond.jpg
3.75 2019/01/01
Onze honden waren super happy dus ik ook. Lol
Ottimo, la mia cagnolina lo ha rosicchiato per due ore !!!
Correspond à ma commande. Mes chiens adorent.
De bons os qui arrivent emballés corectement. Mes chiens adorent
33079
15751
Runderbot XXL voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 stuks
€ 6,99 (€ 3,50/ct)
3 stuks
€ 9,99 (€ 3,33/ct)

HFC 55 gr

Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen 55 gram

Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen 55 gram

Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen is een smakelijke, natuurlijke bijvoeding en is geschikt voor volwassen katten. De maaltijd bestaat uit zuiver natuurlijke ingrediënten en bevat een hoog percentage vis. Dankzij de 'single serve' verpakking is hij in een handomdraai op te dienen. De vis is vers gevangen uit zee, waardoor hij gegarandeerd vrij is van hormonen en antibiotica. Behalve vis bevat de voeding ook diverse vitaminen en mineralen. Hierdoor eet uw kat niet alleen een lekkere, maar ook een gezonde maaltijd. Uiteraard is Almo Nature Classic vrij van chemische toevoegingen zoals conserveer- en smaakstoffen. Dankzij de puurheid van de ingrediënten en bereiding valt deze voeding bij vele katten goed in de smaak.

 • Een zeer natuurlijke voeding met ingrediënten die ook voor menselijke consumptie geschikt zijn
 • Vers gevangen vis, geen kweekvis
 • Ingrediënten zijn op geselecteerd op de hoogste kwaliteit
 • Vrij van chemische toevoegingen als conserveer- en smaakstoffen

Bij Brekz kunt u Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen goedkoop online bestellen. Dankzij de grote verpakking en onze regelmatige aanbiedingen koopt u het natvoer altijd tegen de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
       

Ingrediënten Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen

Zalmbouillon (47%), zalm (38%), pompoen (12%), rijst (3%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (10%), ruw vet (0,2%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1,5%), vocht (87%), metaboliseerbare energie (332 kcal).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant bevat deze voeding geen additieven.
   

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature raadt aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer.
     

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander natvoer van Almo Nature? Kijk dan eens bij de Almo Nature Daily voeding. Voor de merkenpagina kunt u terecht bij Almo Nature kattenvoer.

https://www.brekz.nl/33643-home_default/almo-nature-classic-nature-zalm-pompoen-55-gram-5804.jpg
21.25 2019/01/01
Goede onbewerkte zalm met pompoen. De kat smult en de hoeveelheid is precies goed voor een portie. Pompoen geeft vulling en m’n 18 jaar oude kat kan het goed verdragen en dat geldt niet voor veel andere bijproducten. Laatste ster geef ik pas als Almo de kwaliteit van de producten constant heeft. Af en toe een doos met drabberige zalm.
Très bon site que je recommande. Les prix ne sont pas les meilleurs du net mais le service est très bon. Je regrette simplement que la poste ne respecte pas le client en donnant des dates de livraison qu'elle ne respecte pas !
24490
13794
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
24 x 55 gr
€ 21,25 (€ 16,10/kg)
48 x 55 gr
€ 40,49 (€ 15,34/kg)

HFC 70 gr

Almo Nature Natural Kip met Pompoen 70 gr

Almo Nature Natural Kip met Pompoen

Almo Nature Natural Kip met Pompoen biedt uw kat een uitgebalanceerde maaltijd die enkel bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Wanneer u kiest voor Almo dan kiest voor kwalitatief hoogwaardige  voeding die dicht bij de natuurlijke voedingsbehoefte van uw kat past. Almo Nature Natural Kip met Pompoen bestaat voor een groot deel uit kip omdat katten van nature vleeseters zijn. Het vlees dat aanwezig is in de voeding is gekookt en vervolgens geconserveerd in het eigen kookvocht. Op deze manier blijven de voedingsstoffen die in het kippenvlees aanwezig zijn het beste behouden. Er is een kleine hoeveelheid rijst aan de voeding toegevoegd om de maaltijd nog uitgebalanceerder te maken. Op deze manier biedt Almo een complete maaltijd voor uw kat.
 
Almo Nature Natural Kip met Pompoen is samengesteld uit ingrediënten die afkomstig zijn uit de menselijke voedingssector. De kip komt van boerderijen waar ook kip voor menselijke consumptie vandaan komt. De pompoen komt van de velden waar ook de pompoenen vandaan komen die u in de supermarkt kunt kopen. Op deze manier kan Almo een voortdurende kwaliteit van haar ingrediënten garanderen. Almo Nature Natural Kip met Pompoen is niet aangevuld met vitaminen, mineralen of andere toegevoegde middelen. Er zijn geen chemische conserveermiddelen gebruikt en er is ook geen kleurstof aan het voer toegevoegd. Zo behoudt het voer zijn meest natuurlijk vorm. Door de natuurlijke samenstelling is het voer zeer sterk en uitgesproken qua smaak. Hierdoor zal vrijwel elke kat van het voer smullen. 

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Natural Kip met Pompoen tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Almo Nature Natural Kip met Pompoen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Almo Nature Natural Kip met Pompoen

Kip 70%, kippenbouillon 24%, gemengde pompoen 5%, rijst 1%.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (16%), Ruw vet (0.5%), Ruwe as (1%), Ruwe celstof (0.3%), Vocht (81%)

Voedingsadvies Almo Nature Natural Kip met Pompoen

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Voedingstabel Almo Nature Natural Kip met Pompoen

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Natural Kip met Pompoen op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.
 

Almo Nature
https://www.brekz.nl/25733-home_default/almo-nature-kip-met-.jpg
23.95 2019/01/01
Katten vinden deze variatie heerlijk
Een erg smakelijk product is dit,kat is er gek op
Unsere Katze isst nur diese Futter, wie haben schon soviel probiert. Aber sie lässt alles andere stehen.
20846
2488
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 6 (Legend)
€ 6,49 (€ 15,45/kg)
Per 12 (Legend)
€ 12,75 (€ 15,18/kg)
Per 18 (Legend)
€ 18,75 (€ 14,88/kg)
Per 24 (Natural)
€ 23,95 (€ 14,26/kg)

Knuffeldieren

Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st)

Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st)

Met de Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) kunt u uw kat heerlijk verwennen en zal uw huisdier naar hartelust kunnen spelen en zijn of haar extra energie kwijt raken. In de pluche muisjes zit een kern van Catnip. Catnip is een andere benaming voor kattenkruid, een vaste plant waar katten dol op zijn! In deze plant zit namelijk een stofje die katten stimuleert om te gaan spelen. Wanneer u uw kat dus spelenderwijs meer in beweging wil laten komen, is de Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) voor u!

 • inclusief Catnip (kattenkruid) kern voor uitermate speelplezier
 • verpakt per 6 stuks
 • merk: Trixie

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bekijkt u graag vergelijkbare producten? Kijk dan snel op de pagina van de Catnip speeltjes. Hier vind u bijvoorbeeld de Kong Catnip Toy Rat en de Trixie Catnip Stick voor de kat.

https://www.brekz.nl/25675-home_default/trixie-pluche-muis-met-catnip-kern-voor-de-kat-6st.jpg
4.99 2019/01/01
28810
14663
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per verpakking
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Per 2 verpakkingen
€ 9,09 (€ 4,55/ct)

Speelhengels

Hengel met regenboog muis voor de kat

Hengel met regenboogmuis voor de kat

De Hengel met regenboogmuis voor de kat is een mooi gekleurd speeltje voor uw kat of kitten. Het speeltje bestaat uit een hengel met een draadje in de kleur blauw, geel, groen of roze en daaraan zit een stoffen muis vast die verschillende kleuren heeft. Uw kat zal zich niet vervelen met dit vrolijke speeltje!

 • Geschikt voor katten en kittens
 • Bestaat uit een hengel met draadje en een stoffen muis
 • Hengel met draad is verkrijgbaar in vier kleuren
 • Muis heeft een fel gekleurd patroon met diverse kleuren

Bij Brekz kunt u diverse speeltjes kopen voor uw kat. Bestel bijvoorbeeld deze Hengel met regenboogmuis voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel geleverd.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.          
     

Ander kattenspeeltje dan Hengel met regenboogmuis voor de kat?

Ook voor vele andere leuke kattenspeeltjes kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook een hengel met veren en diverse pluche speeltjes, zoals de Trixie muis of mol met piep. Voor ons gehele aanbod aan kattenspeelgoed kijkt u hier.

https://www.brekz.nl/25122-home_default/hengel-met-regenboog-muis-voor-de-kat.jpg
2.25 2019/01/01
Leuk speeltje
Mijn kat vindt het erg leuk!
Sehr schöne und bunte Maus. Leider spielt unsere Katze nicht so gerne mit dem riesen Teil mit, die ist so groß wie meine Faust. Dabei fallen wohl die Plastikhaare/Fell ab, was die Katze immer rausspuckt.
Schönes Spielzeug, wurde sofort angenommen
Mein Kater liebt bunte flauschiges Spielzeug. Da ist die Regenbogenmaus genau die richtige Wahl.
27850
14463
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,59 (€ 2,30/ct)
Per 3
€ 6,09 (€ 2,03/ct)

Drijvend

Playstrong Rubber Bot Klein voor honden

Playstrong Rubber Bot Klein voor honden

Dit Playstrong Rubber Bot Klein voor honden is een stevig speeltje voor uw hond. Het speeltje heeft inkepingen zodat er koekjes in geklemd kunnen worden. Hiermee heeft uw kond een extra kluif aan dit amusante speeltje. Playstrong Rubber Bot klein voor honden is gemaakt van TPR rubber, een duurzaam en extra sterk soort rubber. Hierdoor kan uw hond extra lang plezier hebben van dit bot. Het speeltje is zeker solide en geschikt voor harde kauwers. Ook blijft dit speeltje drijven in water. Het speeltje is 11,5 cm lang en verkrijgbaar in de kleur rood. Met dit leuke speeltje heeft uw hond gegarandeerd veel plezier!

 • Speeltje geschikt voor elke hond
 • Met inkepingen voor extra koekjes
 • Gemaakt van TPR rubber (dus extra sterk en duurzaam)
 • Solide en geschikt voor harde kauwers
 • Blijft drijven in water
 • Afmetingen: 11,5 cm lang
 • Verkrijgbaar in de kleur rood.

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed  eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Playstrong Rubber Bot Klein voor honden tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speeltje?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Playstrong Rubber Bot Groot voor honden of Kong Goodie Bone voor de hond? Of heeft u liever toch een alternatief speeltje voor uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan snackspeeltjes. Voor ander speelgoed voor uw hond, klikt u hier.

https://www.brekz.nl/26122-home_default/playstrong-rubber-bot-klein-voor-honden.jpg
8.49 2019/01/01
29308
14766
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,49 (€ 8,49/ct)

Snackballen

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond is een stevig, rubberen speelbot en is geschikt voor iedere hond. Het speelgoed is gemaakt van zeer duurzaam rubber waardoor u er lang plezier van hebt. Vanwege zijn handzame ontwerp is hij gemakkelijk weg te gooien en te apporteren. De uiteinden zijn te vullen met hondenkoekjes of de Kong Stuff'n waardoor het speeltje  nog aantrekkelijker wordt voor uw hond. 

 • Sterk rubberen speelbot 
 • Uiteinden kunnen gevuld met smakelijke hondenkoekjes of Kong Stuff'n
 • Handig gooien en apporteren dankzij handzaam formaat
 • Geschikt voor iedere hond, extra geschikt voor honden met een gewicht tussen 7 en 16 kg

 

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Kong Extreme Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong voor de hond? Kijk dan eens bij de Kong Maat XL voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier. 

Kong
https://www.brekz.nl/4812-home_default/kong-extreme-goodie-bone-voor-de-hond.jpg
10.95 2019/01/01
Zeer stevig ! onze honden zijn er dol op
Mooi speeltje voor onze boxer. Ziet er stevig en sterk uit.
De Goodie Bone, is geweldig goed ontworpen. Onze jonge Berner, is sterk, actief en speels! Plus slim! Ik stop er opgerolde plakjes boterham worst in, hij is er meestal kwartier mee bezig, en snoept dan gelukzalig z’n zelf veroverde worstjes op! Ook handig met borstelen! Hij is dat soms snel zat, ook dan de truc met z’n bot Geeft vaak net de tijd, een lastig stuk vd vacht uit te kammen
Een heel sterk speeltje dat bestand is tegen krachtige kaken en gevuld met Kong easy treat is 'ie natuurlijk helemaal super. Ik ben tevreden en mijn hond is tevreden.
erg goed speelgoed voor de grote rassen alleen jammer dat Brekz de large niet in uw assortiment heeft. En niet voor mij kunt bestellen . zo drijft u mij naar een andere shop waar je dan ook meer zal gaan bestellen. Maar Kong zwart is super
Ben tevreden hoe de bestelling is afgerond.
Ideaal om je hond aan het denken te zetten!
produit conforme a ma commande
Pas indestructible surtout pour un cocker!
3239
1782
Kong Extreme Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
Op 01 okt weer verkrijgbaar
Gladiator Rubber Split Bone voor de hond

Productinformatie Gladiator Rubber Split Bone voor de hond

Gladiator Rubber Split Bone voor de hond is een leuk en verantwoord stuk speelgoed in de vorm van een bot. Het is gemaakt van sterk rubber en is dus uitermate geschikt voor honden die graag kauwen. U kunt hondenkoekjes of -snoepjes in het bot stoppen, zodat uw hond spelenderwijs uitgedaagd wordt om zijn beloning te krijgen. 

De uiteinden van het Gladiator Rubber Split Bone voor de hond zijn gevormd door twee krokodillenkoppen, die opengeslagen kunnen worden. De tanden van de krokodillen zorgen ervoor dat de tanden van uw hond tijdens het kauwen of bijten gereinigd worden. Dit leuke stuk speelgoed draagt dus ook nog eens bij aan het welzijn van uw hond. 

Bij Brekz kunt u Gladiator Rubber Split Bone voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Indien u nog ander speelgoed voor uw hond zoekt, kunt u bijvoorbeeld deze Gladiator Tyre Disc voor de hond eens bekijken. Als u nog een ander speelgoedproduct zoekt, kunt u dat vast vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina hondenspeelgoed

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


https://www.brekz.nl/30938-home_default/gladiator-rubber-split-bone-voor-de-hond.jpg
8.09 2019/01/01
jammer maar hij was binnen 15 minuten tot gruis.
33707
15966
Gladiator Rubber Split Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 8,09 (€ 8,09/ct)
Op 28 sep weer verkrijgbaar

HFC 150 gr

Almo Nature HFC Kip en Pompoen

Productinformatie Almo Nature HFC Kip en Pompoen

Almo Nature HFC Kip en Pompoen is een heerlijk nat kattenvoer dat als aanvullende voeding gegeven kan worden. Dit natvoer is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De producten van Almo Nature worden bereid met hoogwaardige grondstoffen, die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. Doordat de heerlijke ingrediënten zachtjes worden gegaard in hun eigen bouillon, blijven alle micronutriënten optimaal behouden. Hierdoor is Almo Nature HFC Kip en Pompoen niet alleen zeer voedzaam, maar ook erg lekker! Bovendien bevat de voeding geen conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Het resultaat is een heerlijke natuurlijke voeding met de pure smaak van kip en pompoen heeft. 

Bij Brekz bestelt u Almo Nature HFC Kip en Pompoen gemakkelijk en goedkoop online. Wij verkopen het lekkerste kattenvoer voor de laagste prijzen.

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Kip en Pompoen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature HFC Kip en Pompoen

Kip 50%, kipbouillon 42%, pompoen 5%, rijst 3%.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 16%, ruw vet 0,5%, ruwe vezel 0,3%, ruwe as 2,0%, vocht 81,0%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature HFC Kip en Pompoen te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Kip en Pompoen
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bij Brekz hebben we een ruim assortiment aan Almo Nature kattenvoer. Met de diverse smaken die wij verkopen, kunt u uw kat dus iedere dag opnieuw verwennen! Zoekt u toch een ander natvoer voor uw kat? Bekijk dan ons totaalaanbod nat kattenvoer!

https://www.brekz.nl/38483-home_default/almo-nature-classic-kip-en-pompoen-140-gram-blikken-voor-de-kat.jpg
1.75 2019/01/01
De poes is er zot van en eet alles onmiddellijk op
Snelle levering en een scherpe prijs.
Onze kat eet elke dag een beetje en staat smorgens ongeduldig te wachten tot hij wat krijgt.
Nourriture très appréciée par mon chat. Éviter de donner tous les jours à cause du potiron. Il a été un peu en diarrhée.
21541
12939
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 x 150 gr
€ 20,49 (€ 11,38/kg)
24 x 150 gr
€ 39,49 (€ 10,97/kg)

Varken

Italian Ham Bone Maxi

Italian Ham Bone Maxi voor de hond is een 100% natuurlijk varkensbot waar u uw hond mee kunt verwennen voor lang kauw- en kluifplezier. Het natuurbot is gekookt, lucht gedroogd en vervolgens vacuüm verpakt. Puur natuur, dus het bevat geen conserveringsmiddelen en geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bot is circa 20 cm lang en kan nog restanten spier en pees bevatten. Ideaal om uw hond een keer op te trakteren! 

Pas op! Natuurproduct, dus versplintering niet uitgesloten. Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt en adviseren u om altijd toezicht te houden wanneer uw hond kluift.

https://www.brekz.nl/3942-home_default/italian-ham-bone-maxi.jpg
2.25 2019/01/01
Een heerlijk bot voor onze hond, waar hij echt een poos zoet mee is om het vlees eraf te halen!
Erg goed en prijs
Mooi bod voor de hond. Mooi voormaat met genoeg vlees. Al vind de hond van niet
Ze vindt ze erg lekker onze hond Bo
Goede prijs/kwaliteits verhouding
Onze hond wist er wel raad mee.
Goed product werkt ook tegen tandsteen op de tanden Vd hond
Zeer degelijk product. Het bot gaat zeer lang mee
Netjes verpakt en de hond vindt het lekker
Was een succes voor onze enthousiaste knager!!
Mijn hond is er gek op, maar ik weet niet hoe lang het houdbaar is nadat de kluif uit de verpakking is gehaald.
Friandise très appréciée par ma Pépite qui n'en a laissé qu'un tout petit bout.
Donné à mon ptit loulou à Noël, os impressionnant de 24 c, le soir même il n'en faisait plus que 19. Là au bout d'une semaine il en fait un petit 10 mais toujours dessus car la moelle à l'intérieur est bien tendre... Super produit au rapport qualité pris intéressant
Moins cher qu'en hypermarché ! bravo !
Delivery and product as described,100% satisfied.
deconseiller pour un chien comme le picbull! mais parfait pour un berger..
Mon maxi chien : un terre neuve en est friand
5595
2905
Europet Italian Ham Bone Maxi > Meer informatie
Italian Ham Bone Maxi 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,99 (€ 2,50/ct)
3 stuks
€ 6,09 (€ 2,03/ct)
6 stuks
€ 10,75 (€ 1,79/ct)

Kip

Brekz Snacks - Kippenpoten gedroogd voor honden

Productinformatie Kippenpoten voor de hond

Kippenpoten voor de hond is een natuurlijke snack voor de hond. De kippenpoten hebben een heerlijke smaak en bieden uw hond tegelijkertijd veel kauwplezier. Met Kippenpoten voor de hond schotelt u uw huisdier een geheel natuurlijk product voor. De kippenpoten zijn verpakt per 10 of 30 stuks. Zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kippenpoten voor de hond tegen de scherpste prijzen.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Samenstelling Kippenpoten voor de hond

Ingrediënten: gedroogde kippenpoten

Analytische bestanddelen: proteïne (71,0%), vetten (8,0%), vocht (8,0%), ruwe as (2,3%)

    

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij Runderoren voor de hond. Of neem een kijkje in het overzicht van al onze kauwproducten.

https://www.brekz.nl/29240-home_default/brekz-kippenpoten-voor-honden.jpg
2.25 2019/01/01
Prima kippenpoten. Mijn hond vindt ze lekker!
onze boxer heeft ze heel graag
Goede kwaliteit.
Onze hond vind ze heerlijk, ze zitten stevig verpakt
Snelle en keurige levering!
32997
15722
Kippenpoten voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 10 stuks
€ 4,49 (€ 0,22/ct)
500 gr
€ 4,99 (€ 9,98/kg)
3 x 10 stuks
€ 6,25 (€ 0,21/ct)
3 x 500 gram
€ 13,99 (€ 9,33/kg)
Brekz Snacks - Kippenpoten gepoft wit voor honden

Productinformatie Kippenpoten gepoft voor honden

Kippenpoten gepoft voor honden is een natuurlijke snack voor de hond. De kippenpoten hebben een heerlijke smaak en bieden uw hond tegelijkertijd veel kauwplezier. Met Kippenpoten gepoft voor honden schotelt u uw huisdier een geheel natuurlijk product voor. De kippenpoten zijn verpakt per 10 of 30 stuks. Zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kippenpoten voor de hond tegen de scherpste prijzen.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Samenstelling Kippenpoten gepoft voor honden

Ingrediënten: gedroogde kippenpoten

Analytische bestanddelen: proteïne (71,0%), vetten (8,0%), vocht (8,0%), ruwe as (2,3%)

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij Runderoren voor de hond. Of neem een kijkje in het overzicht van al onze kauwproducten.

https://www.brekz.nl/29243-home_default/brekz-kippenpoten-gepoft-voor-honden.jpg
2.49 2019/01/01
Prima was zo op
Mijn honden zijn er zot van.
33001
15723
Kippenpoten gepoft voor Honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 stuks
€ 4,99 (€ 0,25/ct)
500 gr
€ 5,99 (€ 11,98/kg)
Op 29 sep weer verkrijgbaar
30 stuks
€ 6,99 (€ 0,23/ct)
3 x 500 gram
€ 16,25 (€ 10,83/kg)
Op 29 sep weer verkrijgbaar

Rund

Brekz Snacks - Kalfspoot voor de hond

Productinformatie Kalfspoot voor de hond

Brekz Snacks - Kalfspoot voor de hond is een smakelijke kalfspoot die honden van alle soorten en maten zal doen watertanden. Dit tussendoortje is exclusief verkrijgbaar bij Brekz en is afkomstig van natuurlijke oorsprong.

Brekz Kalfspoot voor de hond is ideaal als beloning of tussendoortje! Bij Brekz kunt u dit product uiteraard altijd aanschaffen tegen de beste prijzen. 

Bij Brekz kunt u Brekz Kalfspoot voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wanneer een bot breekt of grote splinters verliest is het raadzaam om het direct te verwijderen.  

Samenstelling Kalfspoot voor de hond

Ingrediënten: kalfspoot

Analytische bestanddelen: proteïne (38,3%), vetten (17,4%), vocht (10,9%), ruwe as (27,8%)

Andere hondensnack? 

Voor uw hond hebben wij ook nog deze kauwsnack van runderknokkel. Zoekt u een ander tussendoortje voor uw hond? Dan kunt u op onze overzichtspagina hondensnacks vast vinden wat u zoekt. 

https://www.brekz.nl/29395-home_default/brekz-kalfspoot-voor-de-hond.jpg
2.75 2019/01/01
Hond vind het heerlijk! Bot zelf lijkt niet te splinteren .Wel valt bij het knagen de zijkant eraf( twee van die knokkels) Die zijn vrij klein , ben bang dat ze doorgeslikt worden.Die gooi ik dan weg.
Schnell geliefert und meine Hunde sind begeistert, werde wieder bestellen.
Tout à fait satisfaisant
désolée mais je ne commanderai plus chez breks j' ai été victime d;un piratage et la société n'a pas de solution pour éviter ce genre de désagrément au client
33073
15748
Kalfspoot voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 gram
€ 5,49 (€ 10,98/kg)
3 x 250 gr
€ 7,99 (€ 10,65/kg)
Brekz Snacks - Runderbot XL voor de hond

Productinformatie Runderbot XL voor de hond

Brekz Snacks - Runderbot XL voor de hond is een smakelijk, extra groot bot dat ideaal is als traktatie voor uw hond. Deze uitstekende kauwsnack is uitsluitend bij Brekz verkrijgbaar en is geschikt voor ieder soort hond! Grootte runderbot XL varieert tussen de 30-40 cm.

Brekz Runderbot XL voor de hond heeft een onweerstaanbare smaak en zal uw hond ongetwijfeld doen watertanden. Uiteraard kunt u dit product bij ons tegen de beste prijzen bestellen! 

Bij Brekz kunt u Brekz Runderbot XL voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wanneer een bot breekt of grote splinters verliest is het raadzaam om het direct te verwijderen.

Samenstelling Runderbot XL voor de hond

Ingrediënten: runderbot

Analytische bestanddelen: proteïne (71,5%), vetten (18,5%), vocht (8,0%), ruwe as (2,0%)

Andere kauwsnack?

Zoekt u nog een andere beloning voor uw hond? Dan kunt u bijvoorbeeld deze Brekz Snacks Bullepees 15 cm eens proberen. Zoekt u een andere snack? Op onze overzichtspagina hondensnacks vindt u een handig overzicht van onze overige snackproducten. 

https://www.brekz.nl/29400-home_default/brekz-runderbot-xl-voor-de-hond.jpg
2.99 2019/01/01
goede kwaliteit vinden de honden ook :)) en snelle levering
Splinter niet en gaan lang mee
33075
15749
Runderbot XL voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 stuks
€ 5,49 (€ 2,75/ct)
3 stuks
€ 7,99 (€ 2,66/ct)

Trillend

Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed

Productinformatie Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed

Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed is een leuk pluchen kattenspeeltje in de vorm van een kleine muis. Dit speeltje komt in drie verschillende varianten en is leuk voor iedere kat of kitten. 

Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed is het ideale speeltje om uw kat fysiek uit te dagen. Deze speelgoedmuisjes stimuleren het jachtinstinct en zijn dus een leuke uitdaging voor uw kat. Een leuk pluchen speeltje! 

Bij Brekz kunt u Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
  

Ander kattenspeelgoed?

Een ander leuk speeltje voor uw kat is de met kattenkruid gevulde Kong Kickeroo knuffel. Zoekt u nog een ander speeltje voor uw kat? Een handig overzicht van onze overige speelgoedartikelen voor uw kat vindt u op onze overzichtspagina kattenspeelgoed.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/30926-home_default/pluche-muis-shakin-jerry-kattenspeelgoed.jpg
3.59 2019/01/01
Snelle levering, goed verpakt! Prima!
33704
15964
Pluche Muis Shakin'Jerry kattenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 6,95 (€ 3,48/ct)
Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat

Productinformatie Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat

Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat is een leuke, zachte speelgoedmuis voor uw kat. Dit schattige speeltje is gevuld met zeer sterke catnip, een stof met een geur waar katten verzot op zijn. Deze catnip is lang houdbaar waardoor het speelgoed langdurig leuk zal blijven. 

Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat is bovendien niet gevuld met opvulmateriaal. Uw kat zal met dit product urenlang speelplezier hebben! 

Bij Brekz kunt u Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander kattenspeeltje?

Van Petstages hebben wij ook nog dit kattenspeeltje in de vorm van een boemerang. Op onze overzichtspagina kattenspeelgoed kunt u een overzicht vinden van onze overige kattenspeelgoedartikelen. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/37337-home_default/petstages-green-magic-mighty-mouse-voor-de-kat.jpg
6.99 2019/01/01
33350
15864
Petstages Green Magic Mighty Mouse voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,99 (€ 6,99/ct)

Petstages

Petstages Orka Kat Wiggle Worm

Petstages Orka Kat Wiggle Worm

De Petstages Orka Kat Wiggle Worm is een leuk speeltje voor uw kat. Dit amusante en uitdagende speeltje is geschikt voor alle soorten katten. De Petstages Orka Kat Wiggle Worm is gevuld met catnip, geurend kattenkruid en verspreidt hiermee een geur die katten heerlijk vinden. Het speeltje is gemaakt van niet giftig, uniek lichtgewicht Orkamateriaal. Doordat uw kat kan kauwen op de worm draagt dit leuke speeltje bij aan de tandreiniging van uw kat. Dit speeltje is verkrijgbaar in de kleur oranje. Met dit uitdagende speeltje zal uw kat zich geen seconde meer vervelen!

 • Geschikt voor alle soorten katten
 • gevuld met catnip
 • Uniek lichtgewicht Orka materiaal
 • Niet giftig
 • Draagt bij aan tandreiniging van uw kat
 • Verkrijgbaar in de kleur oranje

Bij Brekz kunt u het leukste speelgoed voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Petstages Orka Kat Wiggle Worm tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel

        

Ander speeltje voor uw kat?

Bij Brekz kunt u ook diverse andere kattenspeeltjes kopen. Zo verkopen wij ook de Trixie Catnip Stick voor de kat. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kattenspeeltjes en bestel het leukste speeltje snel!

https://www.brekz.nl/25617-home_default/petstages-orka-kat-wiggle-worm.jpg
4.59 2019/01/01
Product is echt voor kittens die nog tanden moeten wisselen.
Het is van stevig materiaal en is aantrekkelijk voor de katten.
Prima verpakt en bezorgd. Goede producten en fijn speelgoed voor de kat. Zeer tevreden.
Kwaliteit kattenvoer prima. Prijs aantrekkelijk. Bestelling wordt keurig op tijd geleverd.
Alles wie beschrieben. Schnelle Lieferung. Ich bin zufrieden.
Unsere Katzen sind begeistert
28677
14634
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,59 (€ 4,59/ct)

Drijvend

Playstrong Rubber Bot Groot voor honden

Playstrong Rubber Bot Groot voor honden

Dit Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is een stevig speeltje voor uw hond. Het speeltje heeft inkepingen zodat er koekjes in geklemd kunnen worden. Hiermee heeft uw kond een extra kluif aan dit amusante speeltje. Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is gemaakt van TPR rubber, een duurzaam en extra sterk soort rubber.

Hierdoor kan uw hond extra lang plezier hebben van dit bot. Het speeltje is zeker solide en geschikt voor harde kauwers. Ook blijft dit speeltje drijven in water. Het speeltje is 16,5 cm lang en verkrijgbaar in de kleur rood. Met dit leuke speeltje heeft uw hond gegarandeerd veel plezier!

 • Speeltje geschikt voor elke hond
 • Met inkepingen voor extra koekjes
 • Gemaakt van TPR rubber (dus extra sterk en duurzaam)
 • Solide en geschikt voor harde kauwers
 • Blijft drijven in water
 • Afmetingen: 16,5 cm lang
 • Verkrijgbaar in de kleur rood.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Playstrong Rubber Bot Groot voor honden tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speeltje?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Playstrong Rubber Bot Klein voor honden of Kong Goodie Bone voor de hond? Of heeft u liever toch een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan snackspeeltjes. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/26344-home_default/playstrong-rubber-bot-groot-voor-honden.jpg
17.95 2019/01/01
onze hond heeft er na enkele dagen al stukken afgebeten....
Werkt prima en houdt voorlopig vol, heb er meteen een extra voor bij de oppas. Wel jammer dat ze niet meteen tegelijk binnen keamen
Strong material, my Newfoundlanddog cannot destroy it
29359
14767
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,95 (€ 17,95/ct)

Overige

Cooling Dog Toy

Cooling Dog Toy

Cooling Dog Toy is een heerlijk verfrissend rubberen speelgoed en is geschikt voor iedere hond. Om hem te gebruiken legt u het rubberen bot 1 minuut onder water en plaatst hem vervolgens 3 uur in de vriezer. Daarna is het bot klaar voor gebruik en verkoelt het uw hond terwijl hij ermee speelt of op kauwt. Ideaal voor het verkoelen van uw hond op warme zomerdagen.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cooling Dog Toy tegen de scherpste prijzen.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

     
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massief rubberen bot? Kijk dan eens bij het Massief rubberen bot voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/22098-home_default/cooling-dog-toy.jpg
10.49 2019/01/01
23019
13442
> Meer informatie
Cooling Dog Toy 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
10 cm
€ 4,49 (€ 4,49/ct)

Dental

Massief rubberen bot voor de hond

Massief rubberen bot voor de hond

Het Massief rubberen bot voor de hond is een stevig speeltje, waar uw hond zich urenlang mee zal kunnen vermaken. Het massieve rubber zorgt ervoor dat het bot stevig is. Hij zal er lang op kunnen kauwen, want dit is veel duurzamer in vergelijking met echte, eetbare botten. Kauwen is goed voor de tanden en het tandvlees. Daarnaast is het rubberen bot ook met z'n tweeën te gebruiken, want wanneer hij gegooid wordt stuitert hij alle kanten op. Dit levert extra veel speelplezier op! Verkrijgbaar in twee verschillende maten: klein en groot.

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste botten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Massief rubberen bot voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 


Rubber

Rubber wordt gemaakt van het sap dat uit rubberbomen komt. Van dit sap maken ze eerst latex en vervolgens rubber. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas sinds het chemisch bewerkbaar werd, is het echt veel gebruikt. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.


Afmetingen Massief rubberen bot voor de hond

Klein: 14 cm
Groot: 20 cm


Ander bot?

Bent u op zoek naar een echt bot? Bekijk dan onze Kauwproducten pagina. Hier verkopen we verschillende soorten botten. Een voorbeeld is de Beeztees Buffelhuid Botten Geperst 2x (14 cm)

https://www.brekz.nl/39832-home_default/massief-rubberen-bot-voor-de-hond.jpg
4.49 2019/01/01
Superleuk product, ruikt heerlijk naar vanille, enkel jammer dat je de kleur niet kunt kiezen. Heb nu een fushia voor mijn stoere bull terrier reu
De hond is er blij mee. Al zou een kleinere beter zijn geweest
5387
2813
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
L
€ 4,75 (€ 4,75/ct)
2 x S
€ 5,75 (€ 5,75/ct)

Lam

Brekz Snacks - Lamspoot Large voor de hond

Productinformatie Lamspoot Large voor de hond

Brekz Snacks - Lamspoot Large voor de hond is een erg lekkere kauwsnack die geschikt is voor iedere hond. Deze natuurlijke lamspoten zijn goed voor het gebit en hebben een onweerstaanbare smaak. 

Brekz Lamspoot Large voor de hond is dus de ideale manier om uw hond op een verantwoorde manier een tussendoortje of beloning te geven. De lamspoten kunt u bij ons bestellen in verpakkingen van 2, 6, 10 en 30 stuks. Een heerlijke kauwsnack voor iedere hond! 

Bij Brekz kunt u Brekz Lamspoot Large voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wanneer een bot breekt of grote splinters verliest is het raadzaam om het direct te verwijderen.  

Samenstelling Lamspoot Large voor de hond

Ingrediënten: gedroogde lamspoten

Analytische bestanddelen: proteïne (70,7%), vetten (15,2%), vocht (7,0%), ruwe as (7,1%)

Andere hondensnack?

Wij hebben in ons uitgebreide assortiment ook nog deze snacks van lamspens. Zoekt u een andere snack voor uw hond? Dan eens kijken in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina hondensnacks.

https://www.brekz.nl/29382-home_default/brekz-lamspoot-large-voor-de-hond.jpg
2.25 2019/01/01
Goed product. Enig minpunt: vettige verpakking door vettig produxt
Sehr gut. Top Preis. Prompte Lieferung
33047
15737
Lamspoot Large > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 stuks
€ 5,49 (€ 0,92/ct)
10 stuks
€ 7,99 (€ 0,80/ct)
30 stuks
€ 20,75 (€ 0,69/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten