Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood

1 kg OP is OP
€ 1,89 (€ 1,89/kg)
€ 1,51 (€ 1,51/kg)
€ 1,89 (€ 1,89/kg)
€ 1,51 (€ 1,51/kg)

Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood is geschikt voor verschillende soorten grote vogels. 

  • Ongeacht leeftijd
  • Noodzakelijke voeding
  • Verteert zaden 

Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood

Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood is een maagkiezel voor verschillende soorten vogels: papegaaien, grote parkieten, kwartels, fazanten en sporthoenders. Elke vogel heeft maagkiezel nodig. Dit komt omdat ze zaden eten, die alleen verteerd kunnen worden met dit product. Ook voorziet het de vogel van genoeg kalk. Geschikt voor al deze soorten, ongeacht leeftijd. 


Werking maagkiezel

Maagkiezel is niet hetzelfde als vogelgrit, want dit is een gemalen oesterschelp. Maagkiezel is gemaakt van steentjes. Omdat hier scherpe randen aanzitten, kunnen de zaden fijngemalen worden. Dit is noodzakelijk voor de vertering van de zaden en het opnemen van de voedingsstoffen die erin zitten. Vaak zit maagkiezel in vogelvoer gemengd, maar dit is niet altijd zo. Wanneer dit niet zo is, of wanneer u er niet zeker van bent, is het handig om de kiezel naast de maaltijd te serveren. Uw vogel eet dan de hoeveelheid waar hij behoefte aan heeft.  

Bij Brekz kunt u de beste maagkiezel voor vogels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Andere maagkiezel?

Bent u op zoek naar deze steentjes voor een kleiner soort vogel? Bekijk dan ons Grit en Maagkiezel assortiment. Hier verkopen we onder andere Thijssen Maagkiezel voor tropische vogels (groen). Deze is geschikt voor kanaries, tropen, wildzang en parkieten.