Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gratis vleesmaaltijd bij Prins 

Ontvang tijdelijk een gratis worst of blikje natvoer bij elke zak Prins dierenvoer uit de selectie. We hebben de populairste zakken voor u geselecteerd voor deze actie. Lekker voor naast of door de brokken, of als extratje op een ander moment.

VitalCare

VitalCare

Prins VitalCare Adult kattenvoer

Productinformatie Prins VitalCare Adult kattenvoer

Prins VitalCare Adult kattenvoer is een smakelijke, volledige voeding met kip en is geschikt voor de volwassen kat. Dankzij het verhoogde gehalte aan vetten en eiwitten is de voeding uitermate geschikt voor actieve katten. De smakelijke kip stimuleert dat uw kat geen maaltijd zal laten staan. En met de toevoeging van Omega-3 vetzuren worden de huid en vacht tot in de puntjes verzorgd. De voeding bevat verder een uitgebalanceerde mix van plantaardige bestanddelen als cranberries, kruidenextracten en voedingsvezels om de darmflora van uw kat optimaal te ondersteunen.

 • Smakelijke voeding met kip
 • Rijk aan eiwitten
 • Verhoogd vetgehalte speciaal voor actieve katten
 • Omega-3 vetzuren bevorderen een glanzende vacht
 • Ondersteunt de darmflora

Bij Brekz kunt u Prins VitalCare Adult kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

De houdbaarheid van Prins VitalCare Adult kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Prins VitalCare Adult kattenvoer

Gedehydreerde kip (28%), maïs, rijst, dierlijke vetten (gevogelte), maïsgluten, verse kip (5%), eipoeder, erwten, gehydrolyseerde kippenlever, gist, bietenpulp, gedroogde chicorei (een natuurlijk bron van FOS en inuline), cellulose, gedroogd Antarctisch krill (een natuurlijke bron van EPA en DHA) (0.5%), zalmolie (0.5%), Aspergillus meel (een natuurlijke bron van FOS, GOS en MOS) (0.5%), lecithine, kruidenextracten & Schüssler celzouten (dioscorea, polygonatum, morus fruit, cornu cervi deglatinatum, psoralea, cnidium, cyperus, gallus, scrophularia, Schüssler celzouten nr. 2, 4, 8 en 10) (0.075%), mineralen (natriumchloride), cranberries.

Analytische bestanddelen

Vocht (8%), ruw eiwit (32%), ruw vet (20%), ruwe as (7%), ruwe celstof (2,5%), koolhydraten (30,5%), calcium (1,1%), fosfor (1%), kalium (0,6%), magnesium (0,1%), natrium (0,5%), energiewaarde: 4300 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Prins voor uw binnenkat? Kijk dan eens bij ons Prins VitalCare Indoor kattenvoer.

Prins
https://www.brekz.nl/21627-home_default/prins-vitalcare-adult.jpg
103.9 2019/01/01
Goede prijs kwaliteit
katten vinden het niet heel erg lekker
Onze katten zijn verzot op dit product, en raat iedereen aan om dit product voor hun geliefde kat te bestellen, goedkoop en snel geleverd.
Is prima verpakt en keurig volgens afspraak aan huis afgeleverd.
Mijn kat vindt het voer erg lekker. Ik heb dit voer gekocht om het uit te proberen
Mijn katten krijgen al hun hele leven Prins droogvoer zonder aanvulling en doen het hier uitstekend op.
We geven onze hond en kat de desbetreffende brokken van Prins naar volle tevredenheid. Een nadeel is dat de zakken niet afsluitbaar zijn en dus in een vat worden gestort met als gevolg dat er veel stof en kruimels onderin blijven zitten.
Vertrouwd, product, goede communicatie, snelle levering, scherpe prijs...
De 2 zéér kieskeurige Britse Kortharen vinden de Prins brokjes heerlijk. Het komt zeker door de smaak maar ook de vorm en grootte van het brokje dat prettig wordt ervaren.
Goed product de poezen zijn er blij mee
GOEDE LEVERING SNEL HANDELEN
De katten zijn er dol op,dus het is goed.
ze eten het graag en het helpt echt blaasgruis te voorkomen/onderhouden
Mijn katten vinden Prins kattenvoer heerlijk!!
De katten eten bij dit kattenvoer tenminste hun hele bak leeg. Bij andere merken gebeurt dit zelden,waardoor onze honden vaak Met hun neus in de etensbak zitten te scheumen,om de restjes Te verorberen. En kattenvoer is nu eenmaal niet bestemd voor honden.
onze poezen zijn er gek op en doen het er prima op
Ik ben helemaal tevreden op alle vlakken. Geen op of aanmerkingen.
Prima produkt
Mit bestem Dank, Kater Mikesch
correct internet bedrijf
Volwaardige voeding, mijn kat is in goede conditie.
3317
26
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 15,50 (€ 10,33/kg)
5 kg
€ 30,95 (€ 6,19/kg)
10 kg
€ 53,95 (€ 5,40/kg)
2 x 10 kg
€ 103,90 (€ 5,20/kg)
Prins VitalCare Senior kattenvoer

Productinformatie Prins VitalCare Senior kattenvoer

Prins VitalCare Senior kattenvoer is een krokante compleetvoeding voor oudere katten vanaf 7 jaar. De voeding heeft een optimaal eiwitgehalte, wat de spiermassa behouden helpt blijven en een verlaagde hoeveelheid vet ter ondersteuning van een gezond gewicht bij uw kat. De voeding versterkt het immuunsysteem door toevoeging van vitamine D, zink en selenium. Daarnaast bevordert de voeding soepele spieren en gewrichten door ingrediënten als bètaglucanen en zalmolie. Aan de voeding zijn geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins VitalCare gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Prins VitalCare Senior kattenvoer en uw bestelling wordt snel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Senior kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht en de mate waarin hij actief is. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Geef altijd vers drinkwater bij de voeding en verdeel de hoeveelheid over meerdere maaltijden per dag.

  Lage activiteit   Hoge activiteit     
Lichaamsgewicht (kg) Hoeveelheid (gram/dag)  Hoeveelheid (gram/dag) 
2 30 40
3 40 45
4 45 55
5 55 65
6 65 75Ingrediënten Prins VitalCare Senior kattenvoer

Samenstelling
Maïs, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), hydrolysaat van gist (bron van betaglucanen) (0.05%) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS).

Analytische bestanddelen
Vocht (9%), ruw eiwit (28%), ruw vet (15%), ruwe as (6%), ruwe celstof (2%) en koolhydraten (39%).

Mineralen
Calcium (1%), fosfor (0,8%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%) en natrium (0,5%). 

Andere voeding?

Bij Brekz kunt u ook Hill's Senior 11+ Healthy Ageing kattenvoer kopen met 50% gevogelte of u kiest voor Royal Canin Indoor 7+ (mature) kattenvoer voor echte binnenkatten. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding voor oudere katten en ontdek onze veel andere soorten voeding.

Prins
https://www.brekz.nl/23193-home_default/prins-vitalcare-senior.jpg
102.95 2019/01/01
Werd aan bevolen door het eerste baasje dus voor de POES beter om hier gewoon mee door te gaan
Dit vinden onze katten erg lekker,
ik denk dat het goed is de katten klagen niet
Onze katten (2) reageren erg goed op dit kattenvoer. Brekz is snel en niet duur ten opzichte van andere aanbieders.
Deze brokken aangeschaft na aanleiding van de beschrijving op de verpakking. De katten eten er smakelijk van.
De enige kattenbrokken waarvan mijn siamese kater niet hoeft te spugen! Prima voer en ik kan het oprecht aanbevelen voor katten met een gevoelige maag.
Zoals gewoonlijk ben ik zeer tevreden over het kattevoer, alleen was de levering wat laat (2 dagen) wat ik niet gewend was.
Het is n top kwaliteit en onze poezen doen het er super goed op.
Nog maar even gebruikt,maar lijkt zeer in de smaak te vallen bij de kat
Mijn katjes smullen van het voer van Prins. Sinds ik dit geef glanst hun vacht nog meer.
Bestellingen worden steeds correct behandeld
Mijn katten zijn kieskeurig, eten dit graag, Brekz levert snel
De katten blijven prima op gewicht en spugen minder.
3307
30
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 15,50 (€ 10,33/kg)
5 kg
€ 30,95 (€ 6,19/kg)
10 kg
€ 53,50 (€ 5,35/kg)
2 x 10 kg
€ 102,95 (€ 5,15/kg)
Prins VitalCare Struvite kattenvoer

Productinformatie Prins VitalCare Struvite kattenvoer

Prins Vitalcare Struvite kattenvoer is een volledige en krokante dieetvoeding voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis. Wanneer uw kat vaker naar de kattenbak gaat dan normaal en eventueel bloed verliest in de urine en/of veel pijn ondervindt bij het plassen, kan het zijn dat uw kat last heeft van struvietblaasgruis. Ook kan dit voorkomen wanneer uw kat op ongewenste plekken in het huis gaat plassen. Wanneerdit door de dierenarts is vastgesteld, kunt u Prins VitalCare Struvite kattenvoer gebruiken ter behandeling. Door de urineverzurende eigenschappen van de voeding wordt de pH-waarde van de urine van uw kat verlaagd. Daarnaast bevordert het lage magnesiumgehalte dat de struvietkristallen worden opgelost.

Door de uitgebalanceerde voedingsamenstelling zal de gezondheid van uw kat ook verbeteren. Zo ondersteunen de voedingsvezels in het kattenvoer een evenwichtige darmflora. De vitaminen en mineralen, zoals vitamine D, zink en selenium zijn een ondersteuning voor het immuunsysteem. De toevoeging van zalmolie aan het kattenvoer helpt voor een gezonde en glanzende vacht. Prins VitalCare Struvite kattenvoer is verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 of 5 kg.

Let op! Wanneer één of meerdere van de bovengenoemde symptomen voorkomen, is het raadzaam om eerst langs uw dierenarts te gaan om de juiste diagnose te stellen. 

 • Volledige dieetvoeding
 • Geschikt voor katten vanaf 12 maanden met een bewezen struvietblaasgruis
 • Verlaagt van de pH-waarde van de urine
 • Verbetert algehele gezondheid van uw kat
 • Met voedingsvezels voor evenwichtige darmflora
 • Verrijkt met vitaminen en mineralen
 • Met zalmolie voor glanzende en gezonde vacht
 • Verkrijgbaar in verpakking van 1,5, 5 of 10 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Struvite kattenvoer voor de scherpste prijs en et zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Struvite kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater bij het eten heeft. Wanneer u uw kat gedurende 5 tot 12 weken Prins Struvite geeft, zullen de blaasgruisproblemen afnemen. Na deze periode kunt u overstappen op blaasgruis voorkomend kattenvoer. Hiervoor zijn alle VitalCare producten van Prins geschikt.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Normaal actief Zeer actief
2 30 45
3 45 60
4 60 70
5 70 85


 * Om uw kat op het optimale gewicht te houden, is het aan te raden om ongeveer de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

Ingrediënten Prins VitalCare Struvite kattenvoer

Samenstelling
Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijke vetten (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, eipoeder, gedroogde cichoreipulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), Fructo- Oligo-Sacchariden (FOS) (400mg).

Analytische bestanddelen
Vocht 9.0 %, Ruw eiwit 32.0 %, Ruw vet 20.0 %, Ruwe as 7.0 %, Ruwe celstof 3.5 %.

Mineralen
Calcium 1.3 %, Fosfor 1.0 %, Kalium 0.6 %, Magnesium 0.08 %, Natrium 0.5 %, Chloride 0.7 %, Zwavel 0.34 %, totaal Taurine 0.34 %, Urineverzurende stoffen 2.0 %.

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

Prins
https://www.brekz.nl/23194-home_default/prins-vitalcare-struvite.jpg
88.95 2019/01/01
Super snel en kwaliteit
Netjes snel geleverd
Snelle levering. Met wat extra’s. Attent
Geen opmerkingen, alles positief en vlot verlopen
Heel erg tevreden, poes ook. Bedankt J Janse Middelburg
Degelijk kattevoer voor katten met nierproblemen tegen een goede prijs.
Het helpt echt tegen blaasgruis ben super blij met de tip
Dit kattenvoer gebruik ik al geruime tijd voor mijn lieverd die blaasproblemen heeft, sinds dien gaat alles goed. Ookal is t vrij prijzig in verhouding tot andere merken is het goedkoop en minstens net zo goed, kort om prima voer!!
Heb een kat met nierproblemen ,met deze voeding totaal geen last meer van !
Onze kat heeft blaasgruis en op aanraden van de arts moest hij dit eten. . Hij sproeit nog wel af en toe maar volgens ons heeft hij geen pijn/last meer
Onze kat blijft hier gezond bij
mon Titou avait des problèmes récurrents de struvites, (plus de pipi et des douleurs) avec ces croquettes spéciales il va beaucoup mieux, et pas de nouvelle crise jusqu'à maintenant ( depuis 2 ans)
3313
31
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 16,95 (€ 11,30/kg)
5 kg
€ 38,25 (€ 7,65/kg)
Prins Vitalcare Multicat kattenvoer

Productinformatie Prins VitalCare Multicat kattenvoer

Prins Vitalcare Multicat Kattenvoer bevat drie verschillende smaken (vlees, kip, vis), waardoor uw kat elke keer een  smaaksensatie vervaart. Daarnaast biedt de toegevoegde zalmolie veel omegavetzuren, die een gezonde en glanzende vacht van uw kat bevorderen.

De rijkelijke toevoeging van vitaminen en mineralen in de voeding helpt de weerstand van uw kat versterken. Daarnaast helpt de toevoeging van urineverzurende stoffen blaasgruis bij uw kat voorkomen. Zeker wanneer u meerdere katten in uw huishouden heeft, is Prins Vitalcare Multicat kattenvoer de ideale voeding.

 • Geschikt voor (gezins)katten tot 7 jaar
 • Bevat drie smaken: vlees, kip en vis
 • Helpt blaasgruis voorkomen
 • Met zalmolie ter bevordering van een glanzende en gezonde vacht
 • Verrijkt met vitaminen en mineralen
 • Verbetert de weerstand van uw kat
 • Verkrijgbaar in verpakking van 5 of 10 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Multicat kattenvoer voor de scherpste prijs en et zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Multicat kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater bij het eten heeft.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Hoeveelheid (gram/dag)
2 30-40
3 40-55
4 55-65
5 65-80
6 80-90


 * Om uw kat op het optimale gewicht te houden, is het aan te raden om ongeveer de richtlijnen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan te houden.

Ingrediënten Prins VitalCare Multicat kattenvoer

Samenstelling
Gevogeltemeel, maïs, maïsgluten, rijst, dierlijke vetten, kippenmeel, cichoreipulp, heel eipoeder, vismeel, caseïne, hydrolysaat van kippenlever, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo- Sachariden), zalmolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), lecithine.

Analytische bestanddelen
Vocht (9,0%), ruw eiwit (33,5%), ruw vet (10,0%), koolhydraten (37,5%), ruwe celstof (3,0%), ruwe as (7,0%).

Mineralen
Calcium (1,0%), fosfor (0,9%), kalium (0,6%), magnesium (0,08%), natrium (0,5%), chloride (0,7%), ijzer (200 mg), zink (130 mg), mangaan (35 mg), jodium (1,1 mg), selenium (0,2 mg)
 

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

Prins
https://www.brekz.nl/23196-home_default/prins-multicat-kattenvoer.jpg
103.75 2019/01/01
Mijn katten eten het graag en spugen er niet van.
Na aanloop met mengen oude voer voor alle 5 katten een prima alternatief. Eten eht graag, en ze zijn eigenlijk heel kieskeurig-Felix lusten ze niet...
Hij vind ze geweldig lekker en voor mij niet duur
Heel tevreden over poezen eten het blijkbaar heel graag !
Ik heb een Noorse Boskat van 12 jaar en ze ziet er uitstekend uit. Ze eet Multicat van Prins, andere brokjes wil ze niet eten.
Sehr gut. Bis jetz kauften wir immer Royal Canin Katzenbrokken.. Ich gebe jetz Prins und das fel meinen katzen ist fiel schuner..super werde ich wieder kaufen
3411
1829
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 kg
€ 30,95 (€ 6,19/kg)
10 kg
€ 53,95 (€ 5,40/kg)
2 x 10 kg
€ 103,75 (€ 5,19/kg)
Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer

Productinformatie Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer

Prins VitalCare Sensitive Hypoallergic kattenvoer is een hoogwaardige voeding die speciaal is ontwikkeld voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering. Door de toevoeging van een geselecteerde dierlijke eiwitbron, vis (haring), vermindert de kans dat uw kat een overgevoeligheidsreactie krijgt.

Daarnaast bevat deze speciaalvoeding Omega-3 vetzuren, die bijdragen aan een verbetering van de conditie van de huid van uw kat en een gezonde en glanzende vacht bevorderen. De toevoeging van extra voedingsvezels stimuleren een evenwichtige darmflora van uw kat.  Prins VitalCare Sensitive Hypoallegenic kattenvoer is verkrijgbaar in een verpakking van 5 kg.

 • Geschikt voor volwassen katten met gevoelige spijsvertering
 • Met dierlijke eiwitbron (haring)
 • Vis- en voedingsvezels helpen tegen overgevoeligheidsreacties
 • Omega-3 vetzuren bevorderen een goede huid en glanzende vacht
 • Voedingsvezels stimuleren een evenwichtige darmflora
 • Verkrijgbaar in verpakking van 5 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer voor de scherpste prijs en et zeer snelle levering. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater op kamertemperatuur bij het eten heeft. U kunt bij deze voeding extra natvoeding van Prins NatureCare toevoegen. Geef echter geen andere bijvoeding.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Lage activiteit Hoge activiteit
2 30 45
3 40 55
4 50 65
5 60 75
6 70 85
7 75 95
8 85 100

 

Ingrediënten Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer

Samenstelling
Maïs, gedehydreerde vis, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), rijst, gedroogde bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, cellulose, zalmolie, gist, inuline (bron van FOS), mineralen, fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten.

Analytische bestanddelen
Vocht (8,0%), ruw eiwit (31,5%), ruw vet (20,0%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (7,5%), koolhydraten (29,5%).

Mineralen
Calcium (0,9%), fosfor (0,8%), kalium (0,7%), magnesium (0,1%), natrium (0,5%).

Ander voer voor uw kat?

Bij ons kunt u ook VitalCare Adult kattenvoer voor volwassen katten, VitalCare Kitten kattenvoer voor kittens en VitalCare Senior kattenvoer voor oudere katten bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!

https://www.brekz.nl/21071-home_default/prins-vitalcare-sensitive-hypoallergenic.jpg
39.25 2019/01/01
Perfect voor katten met eiwit allergie
Katten van ons zijn er dol op
Mijn kat is heel tevreden met deze brokjes :-)
De ontlasting van de poezen wordt nu beter hadden vrij veel dunne ontlasting
Product prima. Jammer dat de bezorger slechts 1 poging deed om de spullen te bezorgen. Ik moest alsnog 5 km naar het dorp rijden en met 10 kilo de hele Dorpsstraat doorlopen. Dat was echt niet okay!!!
goed product, wordt graag gesmikkeld
21306
12859
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1,5 kg
€ 17,25 (€ 11,50/kg)
5 kg
€ 39,25 (€ 7,85/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten