Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gourmet Crystal Soup tonijn & ansjovis (32x40g)

Productinformatie
32 x 40 gram
€ 23,95 (€ 18,71/kg)
€ 23,95 (€ 18,71/kg)
2 x (32 x 40 gram)
€ 45,95 (€ 17,95/kg)
Meest verkocht
€ 45,95 (€ 17,95/kg)

Gourmet Crystal Soup tonijn & ansjovis (32x40g) is een hartige bouillon met verfijnde ingrediënten, zoals echte herkenbare stukjes tonijn en ansjovis. Geschikt voor volwassen katten.

  • Hartige bouillon
  • Aanvullend voer voor volwassen katten
  • In handig 40 gram maaltijdzakje

Meer informatie

Productinformatie Gourmet Crystal Soup tonijn & ansjovis

Purina Gourmet Crystal Soup tonijn en ansjovis is een heerlijke kattensoep. Gourmet Crystal Soup biedt een variatie in hartige bouillons voor een unieke zintuiglijke ervaring. Gourmet Soup is gemaakt met een selectie van verfijnde ingrediënten, zoals echte herkenbare stukjes vis. Zelfs de meest kieskeurige eters kunnen dit heerlijke tussendoortje maar moeilijk weerstaan. U kunt de soepen van Gourmet geven ter aanvulling op de dagelijkse, complete voeding van uw kat. Gourmet Crystal Soup tonijn ansjovis is een verrukkelijke eetbeleving die uw kat tot het uiterste zal laten genieten en tevens het vochtgehalte op peil helpt te houden. Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u Gourmet kattensoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gourmet Crystal Soup Tonijn & Ansjovis kattensoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Ingrediënten Gourmet Crystal Soup tonijn & ansjovis

Samenstelling: Vis en visbijproducten (waarvan tonijn 20%, 4,6% gedehydreerde ansjovis, gelijk aan 12% gerehydrateerde ansjovis), plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen: Vocht: 88,0%; ruw eiwit: 10,0%; vetgehalte: 0,10%; ruwe as: 1,5%; ruwe celstof: 0,01%.
  

Voedingsadvies Gourmet Crystal Soup tonijn & ansjovis

Schud het zakje om de inhoud te vermengen. Trek aan de strip aan de bovenzijde om de verpakking te openen. Voor een kat van 4kg serveert u één zakje per dag ter aanvulling op andere volledige producten van Purina. Respecteer het voedingsadvies voor de gezondheid van uw kat. Serveer Gourmet op kamertemperatuur en zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Dit product is een aanvullende maaltijd met een hoog vochtgehalte. Een deel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vochtinname zal geleverd worden door de consumptie van dit product. De houdbaarheid van Gourmet Crystal Soup Ttonijn & ansjovis kattensoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
  

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaak van dit product? Kijk dan eens naar Gourmet Crystal Soup kip & groenten. Beide smaken combineren? Kijk dan naar Gourmet Crystal Soup Combipack.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
04-12-2019
4
4
4
4
4
Wij hebben een oude Brit (20 jaar ) en Joy vind het heerlijk als tussendoortje!