Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gourmet Crystal Soup kip & groenten (32x40g)

Productinformatie
32 x 40 gram
€ 23,95 (€ 18,71/kg)
€ 23,95 (€ 18,71/kg)
2 x (32 x 40 gram)
€ 45,95 (€ 17,95/kg)
Meest verkocht
€ 45,95 (€ 17,95/kg)

Gourmet Crystal Soup kip & groenten (32x40g) is een hartige bouillon met verfijnde ingrediënten zoals echte herkenbare stukjes kip en groenten. Geschikt voor volwassen katten.

  • Hartige bouillon
  • Aanvullend voer voor volwassen katten
  • In handig 40 gram maaltijdzakje

Meer informatie

Productinformatie Gourmet Crystal Soup kip & groenten

Purina Gourmet Crystal Soup kip & groenten is een kattensoep met echte stukjes kip, verpakt in zakjes van 40 gram. Het biedt een variatie in hartige bouillons voor een unieke, zintuiglijke ervaring waar uw kat van zal houden. Deze kattensoepen zijn perfecte aanvullingen op de dagelijkse, complete voedingen van uw huisdier. Gourmet Soup is gemaakt met een selectie van verfijnde ingrediënten, zoals echte herkenbare stukjes kip en gezonde groenten. Gourmet Crystal Soup is een ware eetbeleving voor uw kat en helpt het vochtgehalte op peil te houden. Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u Gourmet kattensoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gourmet Crystal Soup kip & groenten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Gourmet Crystal Soup kip & groenten 

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (kip 25%), groenten (1,26% gedroogde groenten, gelijk aan 4,7% gerehydrateerde groenten), vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen: Vocht: 88,0%; ruw eiwit: 8,0%; vetgehalte: 0,10%; ruwe as: 1,5%; ruwe celstof: 0,05%.  

Voedingsadvies Gourmet Crystal Soup kip & groenten

Schud het zakje zachtjes om de inhoud te vermengen. Trek aan de strip aan de bovenzijde om de verpakking te openen. Voor een kat van 4kg, serveert u één zakje per dag ter aanvulling op andere volledige producten. Respecteer het voedingsadvies om de gezondheid van uw kat te behouden. Serveer Gourmet op kamertemperatuur en zorg dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Dit product is een aanvullende maaltijd met een hoog vochtgehalte. Een deel van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vochtinname zal geleverd worden door de consumptie van dit product. De houdbaarheid van Gourmet Crystal Soup Kip & Groenten kattensoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere smaakvariant van dit product? Kijk dan eens naar Gourmet Crystal Soup tonijn & ansjovis kattensoep. Liever beide smaken combineren? Kijk dan naar Gourmet Crystal Combipack.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
20-06-2019
4
4
4
4
4
Snelle bediening..
03-06-2019
4
4
4
4
4
Ruikt lekker en het is duidelijk kip. Poes is er gek van. De porties zijn juist genoeg zodat er geen overschot is.
15-05-2019
4
4
4
4
4
Paco, de kater van 15jaar, vindt het heerlijk.