Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gouldamadine vogelvoer 

Volledig voer voor gouldamadines.
Lees meer ..
Versele-Laga Prestige Prachtvinkenzaad vogelvoer

Versele-Laga Prestige Prachtvinkenzaad vogelvoer

Versele-Laga Prachtvinkenzaad is volledige voeding voor kleine tropische vogelsoorten. Voorbeelden hiervan zijn de Autralische prachtvinken, Amadines en Zebravinken. De samenstelling van ingrediënten is bedacht door fokkers en dierenartsen die veel verstand van deze vogels hebben. Het voer bestaat vooral uit gierstsoorten en zaden. Deze bevatten vitaminen, aminozuren, mineralen en omega-3 vetzuren en geven uw vogel een optimale conditie. Ook behoudt uw vogel stralende veren.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prachtvinkenzaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prachtvinkenzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ingrediënten Versele-Laga Prachtvinkenzaad

Senegalgierst (48%), Plata gierst (33%), canariezaad (8,5%), rode Mohair gierst (6%), rode gierst (3%), negerzaad (1,5%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12,5%), ruw vet (13,0%), ruwe vezel (10,0%), ruwe as (3,0%), calcium (0,10%), fosfor (0,34%), magnesium (1,16%), kalium (0,44%), lysine (0,38%), methionine (0,29%), natrium (0,02%)
    

Ander vogelvoer? 

Bent u niet op zoek naar voer voor kleine tropische vogelssoorten, maar naar voer voor bijvoorbeeld duiven? Bekijk dan ons Versele Laga vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Tortelduif. Dit is een volledige zaadmengeling voor tortelduiven.

Versele-Laga
https://www.brekz.nl/31801-home_default/versele-laga-prachtvinkenzaad.jpg
28.95 2019/01/01
goed zaad voor een nette prijs goed verpakt , snel geleverd
Alles op tijd binnen, goed op de hoogte gehouden van bestelling, netjes afgeleverd, en een top product! voor mij 5 sterren!
723
406
Versele Laga Prachtvinkenzaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 28,95 (€ 1,45/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Gouldamadine vogelvoer assortiment

Gouldamadine vogelvoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor Gouldamadine vogels. Deze tropische vogels komen oorspronkelijk uit Australie en worden vaak gehouden in een voliere. Ze hebben een voedingsbehoefte die het meest lijkt op die van tropische vogels of prachtvinken. In ons assortiment vindt u een aantal voedingen die u uw Gouldamadine kunt voederen. Om u het kiezen gemakkelijk te maken vindt u hier een korte toelichting op ons assortiment.

Versele Laga

Versele Laga, een bekend merk in de wereld van vogelvoer, heeft een uitstekende voeding voor uw Gouldamadine. Met dit Versele-Laga Prachtvinkenzaad haalt u een specialistische voeding in huis, voor een optimale conditie van uw vogel. De maaltijd vormt een volledige voeding, en bestaat voornamelijk uit gierstsoorten en zaden.

Prestige Premium

Onder de naam Prestige Premium is onder andere een mix beschikbaar van zaden, het Prestige Premium Tropische vogels. Het gaat om een volledige voeding, die speciaal is afgestemd op de voedingsbehoefte van tropische vogels als de Gouldamadine. Het voer bevat VAM-korrels en fruitkorrels. Ook is het voorzien van Florastimul, voor een optimale conditie en darmwerking.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld voedingen voor uw parkiet? Kijk dan eens bij ons Parkietenvoer.

Terug