Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Tetra Goldfish goudvissenvoer OP is OP

Productinformatie
100 ml
€ 2,25
€ 1,57
€ 2,25
€ 1,57
250 ml
€ 5,25
€ 3,68
€ 5,25
€ 3,68

Tetra Goldfish goudvissenvoer is een volledige voeding voor goudvissen.

  • Zeer complete voeding
  • Bestaat uit smakelijke vlokken
  • Geschikt voor iedere goudvis

Meer informatie

Tetra Goldfish goudvissenvoer

Tetra Goldfish goudvissenvoer is een volledige voeding voor goudvissen. Met deze voeding voor goudvissen haalt u alles in huis wat uw goudvis voor zijn dieet nodig heeft, ongeacht de leeftijd van uw vis. De voeding is speciaal ontwikkeld voor de goudvis en bevat daarom alle voor hem alle essentiële voedingsstoffen. Het voer heeft de vorm van smakelijke vlokken.

Bij Brekz kunt u het beste goudvisvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Goldfish goudvissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Tetra Goldfish goudvissenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voer voor Japanse goudvissen? Kijk dan eens bij Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer. Een overzicht van al ons Goudvissenvoer vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
18-07-2017
4
4
4
4
4
heel goed produkt, vissen zijn er zot op.
02-07-2017
4
4
4
4
4
goldfish is het beste voer voor u vijvergousvissen ze eten er smakelijk van en alles gaat op en de prijs is uitstekend , en binnen 2 dagen hebt u , u voer thuis