Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Goudvisvoer 

Vissenvoer speciaal voor goudvissen. U kunt kiezen uit vlokken, korrels en oplosbare vissenvoerblokken. Het laatste kunt ook gebruiken voor wanneer u een lange periode weg bent.
Tetra Goldfish goudvissenvoer OP is OP

Tetra Goldfish goudvissenvoer

Tetra Goldfish goudvissenvoer is een volledige voeding voor goudvissen. Met deze voeding voor goudvissen haalt u alles in huis wat uw goudvis voor zijn dieet nodig heeft, ongeacht de leeftijd van uw vis. De voeding is speciaal ontwikkeld voor de goudvis en bevat daarom alle voor hem alle essentiële voedingsstoffen. Het voer heeft de vorm van smakelijke vlokken.

Bij Brekz kunt u het beste goudvisvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Goldfish goudvissenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Tetra Goldfish goudvissenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voer voor Japanse goudvissen? Kijk dan eens bij Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer. Een overzicht van al ons Goudvissenvoer vindt u hier.

Tetra
https://www.brekz.nl/23964-home_default/tetra-goldfish-goudvissenvoer.jpg
1.58 2019/01/01
heel goed produkt, vissen zijn er zot op.
goldfish is het beste voer voor u vijvergousvissen ze eten er smakelijk van en alles gaat op en de prijs is uitstekend , en binnen 2 dagen hebt u , u voer thuis
2235
1339
> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 2,25
€ 1,57
Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer OP is OP

Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer

Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer zijn korrels voor verschillende soorten exotische vissen. Voorbeelden hiervan zijn Japanse goudvissen, sluierstaarten, leeuwenkopjes en telescoopogen. Het voer bestaat uit korrels, gemaakt van vlokken, sticks en vlokreeftjes, die langzaam naar de bodem zakken. De voeding is rijk aan plantaardige eiwitten, wat goed is voor de vertering en een gezonde groei. Het aanwezig carotenoïde maakt de kleuren van vissen intenser. De licht verteerbare koolhydraten voorzien uw vis van genoeg energie. Het voer is erg smakelijk, onder andere omdat er vlokreeftjes in zitten. Door de kwaliteitsvolle verpakking is het voer beschermd tegen zonlicht, lucht en vocht. Zo blijft het product vers en onaangetast. 

  • Korrelvoer voor verschillende soorten exotische vissen
  • Zakt langzaam naar de bodem
  • Rijk aan eiwitten, wat goed is voor de vertering en groei
  • Maakt de kleur van de vissen intenser
  • Voorzien de vissen van genoeg energie
  • Verpakking met een goede kwaliteit 

Bij Brekz kunt u het beste vissenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Ingrediënten Tetra Gold Japan sluierstaartenvoer

Plantaardige eiwitextracten, vis en -visbijproducten, granen, plantaardige bijproducten (Tarwekiemen 8,3%), gist, oliën en vetten, mineralen 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitaminen, provitaminen en chemisch duidelijk omschreven stoffen met een gelijkaardige werking: vitamine (A 30470 IE/kg), vitamine D3 (1900 IE/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (47,0%), ruw vet (10,0%), ruwe celstof (2,0%), vochtgehalte (8,0%).
Sporenelementen: mangaan (100 mg/kg), zink (63 mg/kg), ijzer (41 mg/kg), kobalt (0,7 mg/kg), kleurstoffen, antioxidanten.


Ander vissenvoer?

Bent u op zoek naar vissenvoer voor goudvissen? Bekijk dan ons Goudvisvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Tetra Goldfish goudvissenvoer

Tetra
https://www.brekz.nl/23965-home_default/tetra-gold-japen-sluierstaartenvoer.jpg
4.87 2019/01/01
Snel en netjes mijn bestelling ontvangen. Een aanrader als je online visvoer wilt bestellen.
Goed product Onze blub en blubber eten zich een bult !!!!!!
2239
1340
> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 3,95
€ 2,77
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten