Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gilpa hondenvoer 

Gilpa hondenvoer is een smakelijk droogvoer geschikt voor de volwassen hond.
Lees meer ..

Brokken

Gilpa Kennel hondenvoer

Productinformatie Gilpa Kennel hondenvoer

Gilpa Kennel hondenvoer is een volledig droogvoer met kip en is een geliefde keuze van eigenaars van meerdere grote honden. De grotere brok is rijk aan eiwitten, oliën en gezonde vetzuren. Bovendien bevat het voer een unieke toevoeging, namelijk groenlipmosselextract. Dit extract heeft een gunstige uitwerking op het bindweefsel en vermindert kwalen zoals artritis, artrose, reuma en stijfheid. Ook bevat de voeding diverse andere kruiden, voor ondersteuning van de gezondheid van uw hond. Gilpa Kennel hondenvoer kan zowel droog als bevochtigd gegeven worden.

 • Extra geschikt voor eigenaars van meerdere (grote) honden
 • Grotere brok
 • Rijk aan eiwitten, oliën en gezonde vetzuren
 • Met groenlipmosselextract, voor gezonder bindweefsel en vermindering van diverse spierkwalen
 • Kan zowel droog als bevochtigd gegeven worden

Bij Brekz kunt u het beste Gilpa hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gilpa Kennel hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Gilpa Kennel hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Gilpa Kennel hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

     
Voedingstabel Gilpa Kennel hondenvoer

Formaat van de volwassen hond Hoeveelheid voer per dag
(gewicht in kg) Gram
Middel honden (10-25kg) 220-370
Grote honden (25-45kg) 370-700
Zeer grote honden (>45) 700+

           
Ingrediënten Gilpa Kennel hondenvoer

Tarwe, gevogelte (min. 15% kip), mais, gevogeltevet, weipoeder, gist, vitaminen en mineralen, lijnzaad, yucca extract, kruidenmix (1800 mg/kg), Nieuw Zeelandse groenlipmosselextract (200 mg/kg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (20%), ruw vet (10%), ruwe vezels (2,5%), ruwe as (6%). 
      

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een voeding van Gilpa voor iedere hond? Kijk dan eens bij ons Gilpa Super Mix hondenvoer.

https://www.brekz.nl/27969-home_default/gilpa-kennel-hondenvoer.jpg
40.49 2019/01/01
31656
15369
Gilpa Kennel hondenvoer > Meer informatie
Gilpa Kennel hondenvoer 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 40,49 (€ 2,70/kg)
Op 30 sep weer verkrijgbaar
2 x 15 kg
€ 79,25 (€ 2,64/kg)
Op 30 sep weer verkrijgbaar

Brokken

Gilpa Super Mix hondenvoer

Gilpa Super Mix hondenvoer

Gilpa Super Mix hondenvoer is een smakelijke voeding op basis van kip en rijst en is geschikt voor iedere hond. Deze smakelijke voeding is rijk aan kip en is dankzij de basis van rijst licht verteerbaar. De maaltijd bevat visolie en zit daarmee tevens boordevol gezonde Omega vetzuren, die huid en vacht verzorgen. Dankzij de toevoeging van groenlipmosselextract worden de spieren en gewrichten optimaal ondersteund. De voeding is geheel vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en is geschikt voor volwassen en senior honden. Vanwege de gunstige prijs-kwaliteitverhouding is dit een zeer geschikte keuze voor kennels.

 • Rijk aan kip en op basis van licht verteerbare rijst
 • Met groenlipmosselextract, voor optimale ondersteuning van spieren en gewrichten
 • Gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren verzorgen huid en vacht
 • Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • Zeer geschikt voor gebruik in kennels vanwege de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding 

Bij Brekz kunt u het beste Gilpa hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Gilpa Super Mix hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Gilpa Super Mix hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Gilpa Super Mix hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

    
Voedingstabel Gilpa Super Mix hondenvoer​​​​​​​

Formaat van de volwassen hond Hoeveelheid voer per dag
(gewicht in kg) Gram
Kleine honden (<10kg) 130-220g
Middel honden (10-25kg) 220-370g
Grote honden (25-45kg) 370-700g
Zeer grote honden (>45) 700g+

    
Ingrediënten Gilpa Super Mix hondenvoer​​​​​​​

Tarwe, gevogelte (minimaal 15% kip), kippenvet, maïs, visolie (minimaal 1,5%), vitamines en mineralen, lijnzaad (minimaal 0,6%), aardappelen en wortelen (minimaal 4% aardappelen en wortelen in de oranje brokjes), rijst (minimaal 4% rijst in de oranje brokjes), yucca-extract, gemengde kruiden (450 mg / kg), extract van groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland (50 mg / kg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (20%), ruw vet (10%), ruwe celstof (2,5%), ruwe as (6%). 
   

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze voeding, bijvoorbeeld een kennel hondenvoer van Gilpa voor grote honden? Kijkt u dan eens bij ons Gilpa Kennel hondenvoer.

https://www.brekz.nl/27970-home_default/gilpa-super-mix-hondenvoer.jpg
38.25 2019/01/01
31657
15370
Gilpa Super Mix hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 kg
€ 38,25 (€ 2,55/kg)
Op 04 okt weer verkrijgbaar
2 x 15 kg
€ 74,95 (€ 2,50/kg)
Op 04 okt weer verkrijgbaar
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Gilpa hondenvoer is samengesteld door de makers van Renske en beschikken hierdoor over een zeer gebalanceerde, gezonde samenstelling. De voedingen bevatten een uitstekende smaak en zijn rijk aan Omega-vetzuren. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, voor verschillende soorten honden. Leest u snel verder voor een toelichting op ons assortiment.

Bij Brekz kunt u het beste Gilpa hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een van onze voedingen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Assortiment Gilpa hondenvoer

In ons assortiment vindt u verschillende smaken voor uiteenlopende soorten honden.

 • Het Gilpa Trinkets hondenvoer bijvoorbeeld, spitst zich toe op kleine, zeer actieve honden. Het bevat smakelijke kip en rijst en heeft een aangepaste, kleine brok, speciaal voor de kleinere hond
 • Heeft u juist (meerdere) honden van grotere rassen, dan kunt u beter kiezen voor Gilpa Kennel hondenvoer. Een volledig, smakelijk droogvoer met kip dat zowel droog als bevochtigd kan worden voorgezet
 • Ook zeer geschikt voor kennels is het Gilpa Super Mix hondenvoer. Deze zeer volledige, smakelijke voeding is rijk aan kip en rijst en is hierdoor extra licht verteerbaar

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Terug