Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Tetra Wafer Mix OP is OP

100 ml
€ 4,95
€ 4,95
250 ml
€ 9,95
€ 9,95

Tetra Wafer Mix is een hoogwaardig en uitgebalanceerd voer voor bodemvissen en kreeftachtigen

  • Boordevol voedingsstoffen
  • Voor een gezonde groei
  • Voor een hoge weerstand

Tetra Wafer Mix

Tetra Wafer Mix is een hoofdvoeder dat bedoeld is voor bodemvissen en kreeftachtigen (schaaldieren). Het voer kan gegeven worden aan soorten die vlees eten als aan soorten die planten eten. Tetra Wafer Mix bestaat uit speciale schijfjes die ofwel een groene ofwel een bruine kleur hebben. De groene schijfjes bevatten spirulina algen. Deze algen zijn bijzonder goed voor de plantetende waterdieren. Spirulina algen verbeteren de weerstand van uw dieren. De bruine schijfjes zijn met name geschikt voor vleesetende vissen. Deze schijfjes zijn gemaakt van garnalen en bevorderen een gezonde groei van uw uw vissen. Doordat deze wafers een vaste vorm hebben,  helpen ze om watervertroebeling te voorkomen.

  • Een gezonde voeding boordevol voedingsstoffen
  • Geschikt voor vleesetende en plantetende waterdieren
  • Bevordert een gezonde groei
  • Verbetert de weerstand van uw vissen

Bij Brekz kunt u Tetra Wafer Mix goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het beste vissenvoer tegen de scherpste prijzen!

De houdbaarheid van Tetra Wafer Mix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding van Tetra voor tropische vissen? Bij ons kunt u ook terecht voor Siervissenvoer. Daarnaast verkopen we diverse Aquarium- en vijverbenodigdheden.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
16-08-2017
4
4
4
4
4
Snelle en correcte service, Hartelijk dank.