Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Productinformatie

Uw keuze

30 tabletten
€ 43,95
€ 43,95
30 tabletten
€ 43,95

2 x 30 tabletten
€ 85,95
Meest verkocht

Andere verpakkingen

2 x 30 tabletten
€ 85,95
Meest verkocht
€ 85,95
30 tabletten
€ 43,95

2 x 30 tabletten
€ 85,95
Meest verkocht

Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond is een smakelijk aanvullend diervoeder in tabletvorm ter ondersteuning van de leverreiniging van middelgrote honden. 

  • Aanvullend diervoeder voor middelgrote honden
  • Ter ondersteuning van de lever
  • Bevat SAMe en Sylibine

Meer informatie

Productinformatie Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond is een smakelijk aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de lever bij middelgrote honden. Zentonil Advanced bevat zowel microgeïncapsuleerde SAMe ook microgeïncapsuleerde sylibine. SAMe is zeer belangrijk voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. De concentratie van SAMe wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen aanzienlijk verlaagd. Om de reinigingsprocessen en de antioxidantenproductie te ondersteunen, is SAMe zeer effectief. SAMe kan leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden.

Sylibine ondersteunt de glutathionesynthese, heeft een directe antioxidatieve werking, helpt de leverregeneratie te onderhouden en de celmembraanstructuur te behouden. SAMe verhoogt de glutathioneconcentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en ondersteunt het normaal functioneren van de levercel. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Samenstelling Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,77%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat, Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 200 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
       

Dosering en toediening Zentonil Advanced 200 Middelgrote hond

  • Zentonil Advanced 200: per 10 kg lichaamsgewicht 1 tablet per dag.

SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag en moet op de nuchtere maag worden toegediend, liefst enige tijd vóór de maaltijd. De aanbevolen gebruiksduur is ten hoogste 6 maanden. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw eigen dierenarts te raadplegen. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter nauwkeurig door. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. 
      

Ander product?

Voor katten en kleine honden is er Zentonil Advanced 100. Voor grote honden kunt u kijken naar Zentonil Advanced 400.