Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Productinformatie
30 tabletten
€ 31,95
€ 31,95
2 x 30 tabletten
€ 59,95
Meest verkocht
€ 59,95

Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond is een smakelijke aanvullend diervoeder in tabletvorm ter ondersteuning van de leverreiniging van honden en katten.

  • Bevat SAMe en Sylibine
  • Geschikt voor katten en kleine honden
  • Ter ondersteuning van de lever

Meer informatie

Productinformatie Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond is een smakelijk aanvullend diervoeder dat goed is voor de lever van honden en katten. Zentonil Advanced bevat naast microgeïncapsuleerde SAMe ook microgeïncapsuleerde sylibine.

SAMe wordt in het lichaam gemaakt en is zeer belangrijk voor reinigingsprocessen in de lever en de productie van antioxidanten. De concentratie van SAMe wordt gedurende het leven minder en is bij bepaalde (lever)aandoeningen aanzienlijk verlaagd. Om de reinigingsprocessen en de antioxidantenproductie te ondersteunen, is SAMe een zeer effectief bestanddeel. SAMe kan zelfs leverweefsel beschermen tegen schadelijke invloeden op de lever.

SAMe verhoogt de glutathioneconcentratie in de lever, helpt de vloeibaarheid en structuur van de plasmamembraan te behouden en ondersteunt het normaal functioneren van de levercel. Sylibine ondersteunt de glutathionesynthese, heeft een directe antioxidatieve werking, helpt de celmembraanstructuur te behouden en de leverregeneratie te onderhouden.

Bij Brekz kunt u aanvullende diervoeders goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
         

Samenstelling Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

Melkderivaten, derivaten van plantaardige oorsprong (inclusief silibine/fosfolipiden 4,77%), oliën en vetten, mineralen, gisten, verschillende suikers. Eiwitbron: Caseïnaat, Wei-eiwitten. Goed verteerbaar koolhydraat: Lactose, Glucosesiroop.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 29,2%, Ruwe vezel 19,7%, Totaal suikers 9,0%, Ruwe as 6,86%, Ruw vet 5,06%, Vocht 2,36%, Essentiële vetzuren 2,27%, As onoplosbaar in HCl 1,72%, Natrium 0,874%, Magnesium 0,668%, Calcium 0,019%, Koper 0,00019%.

Additieven:
Aminozuren, hun zouten en analogen: S-adenosylmethionine 100 mg per tablet (19,1%), Anti-oxidanten, Technologische additieven, mengsel van smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
      

Toediening en dosering Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond

  • Zentonil Advanced 100 Kat & Kleine hond: Per 5 kg 1 tablet per dag.

Omdat SAMe wordt aangetast door het zuur in de maag moet het op de nuchtere maag worden toegediend, liefst enige tijd vóór de maaltijd. Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur uw dierenarts te raadplegen. De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter goed door.
     

Ander product?

Bent u op zoek naar Zentonil voor middelgrote honden? Kijk dan eens naar Zentonil Advanced 200 middelgrote hond. Voor grote honden is er Zentonil Advanced 400