Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Veg Omega voor hond, kat en paard

Productinformatie
250 ml
€ 15,25 (€ 61,00/l)
Beschikbaar 01 november
€ 15,25 (€ 61,00/l)
500 ml
€ 22,25 (€ 44,50/l)
€ 22,25 (€ 44,50/l)
2 x 500 ml
€ 42,49 (€ 42,49/l)
€ 42,49 (€ 42,49/l)
3 x 500 ml
€ 60,49 (€ 40,33/l)
Meest verkocht
€ 60,49 (€ 40,33/l)

Puur Veg Omega voor hond, kat en paard is een vloeibaar supplement met plantaardige Omega 3-, 6-, en 9-vetzuren.

  • Stimuleert een soepele beweging
  • Draagt bij aan een gezonde huid en vacht
  • Bevordert alertheid en energie

Meer informatie

Productinformatie Puur Veg Omega voor hond, kat en paard

Puur Veg Omega voor hond, kat en paard is een aanvullend diervoer op basis van plantaardige Omega 3-, 6-, en 9. Het draagt bij aan een soepele beweging en een gezonde huid en vacht. Tevens helpt het dieren te ondersteunen gedurende het verharen tijdens de seizoenswisselingen. Puur Veg Omega zorgt voor alertheid en meer energie.

Bij Brekz kunt u supplementen van Puur goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Veg Omega tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Veg Omega voor hond, kat en paard

Lijnzaadolie, Pompoenpitolie, Olijfolie, Tarwekiemolie, Teunisbloemolie, Borage-olie en natuurlijke Vitamine E (d-alpha-tocopherol).

Dosering en toediening Puur Veg Omega voor hond, kat en paard

Tenzij uw dierenarts anders adviseert: 1 x daags
Kat: 2 - 3 theelepels
Hond: 2 - 4 theelepels
Paard/Pony: 1 - 2 eetlepels

1 eetlepel bevat circa 15 ml,  1 theelepel bevat circa 1,5 ml

Bij verbetering kunt u overgaan op de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk goed naar de reactie van uw dier wanneer u supplementen gebruikt. Het kan zijn dat u in het begin een hogere dosering moet toedienen. Dit product kan veilig verdubbeld gegeven worden. Verlaag bij verbetering de hoeveelheid geleidelijk naar een zo'n laag mogelijke dosering. Puur Veg Omega kan eenvoudig over het voer gegeven worden.

U kunt Puur Veg Omega dagelijks aan uw dier geven voor onbepaalde tijd. In een acute situatie is de duur van de behandeling slechts enkele dagen tot 3 weken. Het is aan te raden om bij verbetering nog enige dagen door met de toediening van dit product. Bij langdurige klachten is het effect meestal na 1 tot 3 weken pas zichtbaar. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Na deze stopweek kan het product opnieuw worden aangeboden. Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5 - 20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld. 

Ander product?

Kan de weerstand van uw huisdier wel wat extra ondersteuning gebruiken? Kijk dan eens naar Puur Resistentia. Voor andere varianten kunt u kijken in de hondenapotheek.