Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Tendo (pezen) voor hond, kat en paard

Productinformatie
100 ml
€ 18,25 (€ 182,50/l)
€ 18,25 (€ 182,50/l)
2 x 100 ml
€ 34,25 (€ 171,25/l)
€ 34,25 (€ 171,25/l)
3 x 100 ml
€ 48,75 (€ 162,50/l)
Meest verkocht
€ 48,75 (€ 162,50/l)

Puur Tendo (voorheen Puur Pees) is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de doorbloeding van peesweefsel bij honden, paarden en katten.

  • Draagt bij aan een betere doorbloeding van peesweefsel
  • Geschikt voor honden, katten en paarden
  • Vloeibaar supplement

Meer informatie

Productinformatie Puur Tendo

Puur Tendo is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van een betere doorbloeding van peesweefsel bij honden, katten en paarden. De druppels dragen bij aan een soepele beweging en geeft verlichting. 

Bij Brekz kunt u diverse supplementen voor honden, katten en paarden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puur Tendo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Puur Tendo

Extract van Curcuma (Curcuma longa). Verdunde extracten van Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), Heermoes (Equisetum arvense), Valkruid (Arnica montana) en Wijnruit (Ruta graveolens). Alcohol 21% v/v.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 0,1%, Ruwe celstof 0,1%, Ruw vet 0,1%, Ruwe as 0,1%, Natrium/Sodium 0,002%.

Dosering en bewaring Puur Tendo

Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft, tweemaal daags:

Paard      20 - 30 druppels
Hond       10 - 15 druppels
Kat           5 - 10 druppels

1 ml = 20 druppels

Puur Tendo goed schudden voor gebruik. Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Indien het lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief, maar kan verbetering iets langer uitblijven. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is ongeveer de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van uw dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit kan veilig gedaan worden. Verlaag bij verbetering de hoeveelheid geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Bij een aantal extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Bij ernstige toename van klachten de dosering halveren of tijdelijk stoppen en vervolgens weer rustig opbouwen. Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de bek, eventueel verdund met wat water. Het product wordt beter opgenomen door het schone mondslijmvlies. Daarom wordt het aangeraden om Puur Tendo niet tegelijkertijd met een maaltijd te geven.

In een acute situatie kan de duur van de behandeling variëren van enkele dagen tot 3 weken. Het is aan te raden om bij verbetering nog enkele dagen door te gaan met de toediening van dit product. Bij langdurige klachten is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Hervat de behandeling na deze week, indien daartoe aanleiding is. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden.

Ander product?

Heeft uw dier last van stijve spieren? Probeer dan eens Puur Myo voor hond, kat en paard. Voor alle overige varianten kunt u kijken in de hondenapotheek