Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Myo (spieren) voor hond, kat en paard

Productinformatie
100 ml
€ 18,75 (€ 187,50/l)
€ 18,75 (€ 187,50/l)
2 x 100 ml
€ 35,95 (€ 179,75/l)
€ 35,95 (€ 179,75/l)
3 x 100 ml
€ 50,95 (€ 169,83/l)
Meest verkocht
€ 50,95 (€ 169,83/l)

Puur Myo voor hond, kat en paard (voorheen Puur Spier) is een aanvullend diervoer dat soepele spieren bevordert.

  • Verbetert de doorbloeding
  • Helpt tegen (ochtend)stijfheid
  • Voor hond, kat, pony en paard

Meer informatie

Productinformatie Puur Myo voor hond, kat en paard

Puur Myo voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend diervoer, dat soepele spieren ondersteunt en de doorbloeding verbetert. Dit product kan gebruikt worden om uw dier na fysieke inspanning een boost te geven en voor zijn spieren te zorgen. 

Bovendien helpt Puur Myo voor hond, kat en paard bij het voorkomen van ochtendstijfheid en stijve spieren. Het product verscheen voorheen onder de naam 'Puur Spier'; de samenstelling is echter hetzelfde gebleven. Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing/bijsluiter aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing vindt u onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Myo voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Puur Myo voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), groot hoefblad (Tussilago petasites), heermoes (Equisetum arvense), passiebloem (Passiflora incarnata) en zwarte bes (Ribes nigrum), alcohol (20,0%).

Productadvies Puur Myo voor hond, kat en paard

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

20 druppels is ongeveer gelijk aan 1 ml. 

Paarden/ponies 20-30 druppels
Honden  10-15 druppels
Katten 5-10 druppels

Geef deze dosis één- à tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie voorschrijft. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie geeft. Dit product kan aanhoudend worden gegeven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het moeilijk is het product meerdere keren per dag te geven, volstaat een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Het kan voorkomen dat er in het begin een verheviging van de symptomen optreedt. Dit is normaal en gaat meestal na een tijdje over. Indien uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosis halveren of helemaal stoppen met het geven van het product. U kunt dan na een tijdje weer beginnen met het opbouwen van een dosis. 

U kunt de druppels simpelweg met een spuitje in de bek toedienen. Doe dit niet tijdens een maaltijd, dit verlaagt de werking namelijk. In het geval uw dier de druppels vies vindt, kunt u ze op een lekkernij druppelen en ze dan geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Myo voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product? 

Als u een supplement zoekt met daarin een dosis omega 3, 6 en 9, kunt u dit product van Puur proberen. Indien u een ander verzorgingsmiddel voor uw kat zoekt, kunt u dat beslist vinden in onze kattenapotheek.