Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Puur Dorsal (rug) voor hond, kat en paard

Productinformatie
50 ml
€ 13,25 (€ 265,00/l)
€ 13,25 (€ 265,00/l)
2 x 50 ml
€ 25,25 (€ 252,50/l)
€ 25,25 (€ 252,50/l)
3 x 50 ml
€ 35,95 (€ 239,67/l)
Meest verkocht
€ 35,95 (€ 239,67/l)

Puur Dorsal voor hond, kat en paard (voorheen Puur Rug) kan worden gebruikt bij rugproblemen bij honden, katten en paarden. De voordelen van dit product:

  • Geeft verlichting
  • Voor een soepele beweging
  • Gemakkelijk in gebruik

Meer informatie

Productinformatie Puur Dorsal voor hond, kat en paard voor hond, kat en paard

Puur Dorsal voor hond, kat en paard is een vloeibaar aanvullend dierenvoer voor dieren met rugproblemen. Rugproblemen kunnen voor veel irritatie en stress zorgen bij uw dier, dus is de behandeling ervan belangrijk. Dit product werkt verlichtend en helpt met het bevorderen van een soepele beweging van de rug. 

Puur Dorsal voor hond, kat en paard is simpel te gebruiken: u geeft het product één- à tweemaal per dag met een spuitje rechtstreeks in de mond. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing staat onder het kopje 'Gebruiksadvies'.

Bij Brekz kunt u Puur Dorsal voor hond, kat en paard goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld

Ingrediënten Puur Dorsal voor hond, kat en paard

Samenstelling: 

Rozemarijn (Rosmarinus officinalis), schietwilg (Salix alba), wierookboom (Boswellia serrata), bitterzoet (Dulcamara), Westerse karmozijnbes (Phytolacca americana). 

Productadvies Puur Dorsal voor hond, kat en paard

Dosering: 

Paarden 20 - 30 druppels
Honden 10 - 15 druppels
Katten 5 - 10 druppels

Gebruik deze dosis tweemaal daags. Als dat niet lukt, volstaat een maximale dosis per 1-2 dagen. Ga bij verbetering over op een onderhoudsdosering (de helft). Let goed op de reactie van uw dier op de dosis. Aanvankelijk kan een grotere hoeveelheid nodig zijn, dan is het ook veilig om een dubbele dosis van dit product te gebruiken. Als u dan verbetering merkt, kunt u afbouwen naar een zo laag mogelijke dosis. 

Het kan zijn dat uw dier ongunstig reageert op het product of dat er een korte verergering van zijn symptomen optreedt. Als dit zeer ernstig is, dient u de dosering te halveren of er geheel mee te stoppen. U kunt dan na een tijdje weer beginnen met het opbouwen van de dosis. 

Het product kan aanhoudend worden gegeven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Gebruiksaanwijzing: 

Schud het product goed voor gebruik. Overleg bij de dracht/lactatie eerst met een arts voordat u dit product gebruikt. Het product kan met een spuitje de bek van uw dier gespoten worden. Doe dit het liefst een half uur voor of na een maaltijd, dit verbetert de opname ervan namelijk. Als uw dier het product niet lekker vindt, kunt u het eventueel mengen met een kleine lekkernij. 

Bewaar op een droge plek buiten het zonlicht op een temperatuur van 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Puur Dorsal voor hond, kat en paard staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een dier heeft met leverproblemen kunt u dit product van Puur proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw kat zoekt, kunt u dat ongetwijfeld vinden in het ruime assortiment van onze kattenapotheek.