Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Phytonics Tendon comp

Productinformatie
50 ml
€ 21,75 (€ 0,44/ml)
€ 21,75 (€ 0,44/ml)
2 x 50 ml
€ 41,49 (€ 414,90/l)
€ 41,49 (€ 414,90/l)
3 x 50 ml
€ 58,95 (€ 393,00/l)
Meest verkocht
€ 58,95 (€ 393,00/l)

Phytonics Tendon comp is een aanvullend diervoeder voor gezonde sterke pezen. Goede invloed op de bloedcirculatie, stimuleert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Voor sneller herstel. Geschikt voor hond, kat en paard.

  • Voor gezonde sterke pezen, banden en ligamenten
  • Betere doorbloeding
  • Bespoedigd het herstel

Meer informatie

Productinformatie Phytonics Tendon comp

Phytonics Tendon comp is een vloeibaar aanvullend diervoer dat de pezen ondersteunt en de bloedcirculatie stimuleert. Daarnaast zorgt het voor een goede doorbloeding en bevordert het de afvoer van afvalstoffen. Het product kan daardoor bij herstel gebruikt te worden om uw dier wat te laten aansterken. 

Phytonics Tendon comp is zowel voor honden, katten als paarden geschikt. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. U vindt een korte gebruiksaanwijzing onder het kopje 'Productadvies'.

Bij Brekz kunt u Phytonics Tendon comp  goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Phytonics Tendon comp

Samenstelling:

Artisjok (Cyanara scolymus), duivelsklauw (Harpagophytum), duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), gember (Zingiber officinale), grote engelwortel (Angelica archangelica), heermoes (Equisetum arvense), kalmoes (Acorus kalamus), kattenklauw (Uncaria tomentosa), mariadistel (Carduus marianus), paardenbloem (Taraxacum officinale), stinkende gouwe (Chelidonium majus), wierookoom (Boswellia serrata), wijnruit (Ruta graveolens), bentonite-montmorillonite, alcohol (35,0%).

Productadvies Phytonics Tendon comp

Dosering en gebruiksaanwijzing: 

1 ml is ongeveer gelijk aan 20 druppels. 

Paarden 10-15 druppels
Honden 5-10 druppels
Katten 2-5 druppels

Geef deze dosis tweemaal per dag, tenzij uw arts u een andere frequentie aanraadt. Voor dieren jonger dan zes maanden geldt een andere dosis. Neem voor advies hierover contact op met een arts of met Phytonics. Overleg eerst met een arts voordat u dit product tijdens de dracht of lactatie gebruikt. U kunt het product aanhoudend blijven geven, mits u om de 6-8 weken een stopweek houdt. 

Indien het moeilijk is deze dosis meerdere keren per dag te geven, voldoet een maximale dagelijkse dosis per 1-2 dagen. Let goed op de manier waarop uw dier op het product reageert. Aanvankelijk kan een hogere dosis nodig zijn. Het is dan veilig een dubbele te geven. Er kan in het begin een verheviging van de symptomen optreden. Dit is normaal en gaat na een tijdje over. Als uw dier echter zeer heftig op het product reageert, kunt u de dosering halveren of geheel stoppen met het geven ervan. U kunt dan na een tijdje weer een dosis opbouwen. 

Schud het flesje goed voor gebruik. U kunt het product direct in de bek spuiten met een spuitje, eventueel vermengd met wat water. Doe dit niet tijdens een maaltijd, dan werkt het minder goed. Als uw dier het vies vindt, kunt u het product eventueel op een lekkernij druppelen en het dan geven. 

Bewaar het product op een droge plek uit het zonlicht op een temperatuur tussen de 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Phytonics Tendon comp staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Als u een aanvullend voer zoekt dat goed is voor de gewrichten, kunt u dit poeder van Phytonics eens proberen. Mocht u nog een ander verzorgingsmiddel voor uw hond zoeken, kunt u dat vast vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.