Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Hokamix Mobility voor gewrichtsproblemen hond - Tabletten 190 st

Productinformatie
Per stuk
€ 54,95
€ 54,95

Hokamix Mobility voor gewrichtsproblemen hond - Tabletten 190 st zijn tabletten ter ondersteuning bij gewrichtsproblemen en zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. De voordelen van dit product:

  • Helpt bij gewrichtsproblemen
  • Rijk aan glucosamine
  • Zowel preventief als bij klachten

Meer informatie

Hokamix Mobility voor gewrichtsproblemen hond - Tabletten 190 st

Hokamix Mobility voor gewrichtsproblemen hond - Tabletten 190 st zijn tabletten ter ondersteuning bij gewrichtsproblemen en zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Om gewrichtsproblemen goed aan te pakken bevatten de tabletten onder meer glucosamine en chondroitine. Het product kan zowel preventief worden gebruikt als bij klachten. Zo kan het tevens helpen ter voorkoming van slijtageverschijnselen en kreupelheid. Om voldoende effectief te zijn op preventieve basis is het verstandig de tabetten tijdig aan te bieden.

  • Bevordert de opbouw van kraakbeen, erg geschikt voor honden van grote rassen
  • Rijk aan glucosamine en chondroitine
  • Ondersteunt de ontwikkeling van de gewrichten
  • Verlicht de pijn bij klachten van slijtage of kreupelheid
  • Stabiliseert het bewegingsapparaat

Bij Brekz kunt u de beste Hokamix producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Hokamix Mobility voor gewrichtsproblemen hond - Tabletten 190 st tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hokamix Mobility voor gewrichtsproblemen hond - Tabletten 190 st staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een product als aanvullende voeding bij gewrichtsproblemen? Kijk dan eens bij Hokamix Mobility voor honden.