Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Arthrilone tabletten voor de hond

Productinformatie
90 Tabletten
€ 23,95
€ 23,95
2 x 90 Tabletten
€ 44,95
€ 44,95
3 x 90 Tabletten
€ 63,95
Meest verkocht
€ 63,95

Arthrilone tabletten voor de hond is een voedingssupplement ter ondersteuning van de conditie van het bewegingsapparaat. Het draagt bij aan de opbouw en onderhoud van een gezond beenderstelsel bij honden van alle leeftijden.

 • Ondersteuning bewegingsapparaat
 • Voor gezonde botten
 • Voor alle leeftijden en rassen

Meer informatie

Arthrilone tabletten voor de hond

Arthrilone tabletten voor de hond kan een belangrijke ondersteuning zijn voor de bewegingsfysiologie en de gewrichtsverzorging van uw hond. Toepassing bij jonge honden wordt vooral aanbevolen bij rassen als Duitse herders, Poedels, Labradors en Golden Retrievers. Door de natuurlijke samenstelling is Arthrilone geschikt voor alle hondenrassen van elke leeftijd en kan tevens zonder gevaar gegeven worden aan drachtige of zogende teven. De metalen in Arthrilone zijn geformeerd in een complexe, snel opneembare kristallijne matrix.

Alle elementen in Arthrilone spelen een rol bij de mineraalhuishouding en zijn van belangrijke invloed op de groei- en herstelprocessen van kraakbeenweefsel en botten. Arthrilone speelt ook een belangrijke rol bij de instandhouding van een uitgebalanceerde verhouding van calcium en fosfor in botten en pezen. Rosmarinus neutraliseert schadelijke vrije radicalen die ontstaan bij kleine beschadigingen van bot en kraakbeen. 

Bij Brekz kunt u diverse supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Arthrilone tabletten voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Arthrilone tabletten voor de hond

Bevat per tablet: 5 mg D-glucosamine hydrochloride, 3 mg harpagophytum, 1 mg rosmarinus, 3 mg taraxacum, 5 mg urtica dioica,
0,38 mg magnesium, 0,13 mg calcium, 0,06 mg fosfor, sporen fluor, kobalt, koper, mangaan, molybdeen en zink.

Gebruik en bewaring Arthrilone tabletten voor de hond

Arthrilone tabletten kunnen direct in de bek of vermengd met het voedsel worden gegeven. Het wordt aanbevolen om Arthrilone toe te dienen in combinatie met een dieet met minder eiwitten en een sterk verlaagde hoeveelheid suiker. Bewaar Arthrilone op kamertemperatuur (15-25°C) in een goed afgesloten verpakking, buiten invloed van zonlicht. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende, vers drinkwater heeft.

De aanbevolen dosering:

 • Jonge honden (ter ondersteuning van de conditie van het bewegingsapparaat en voor de opbouw van een gezond beenderstelsel): 2x daags 1 tablet gedurende 3 maanden, vanaf de zesde levensweek.
  Vervolgens ieder half jaar, gedurende 1 maand 2x daags 1 tablet (bij kleine rassen 2x daags 1/2 tablet), tot een leeftijd van 2 jaar.
 • Volwassen honden (voor extra verzorging van kraakbeen, gewrichten en pezen): algemeen 3x daags 1 tablet gedurende 14 tot 18 weken.
 • Oude honden: 3x daags 1 tablet gedurende 28 weken en vervolgens ieder jaar gedurende 1-2 maanden tijdens de herfst 3x daags 1 tablet.
 • Kleine rassen : 2 tot 3x daags een 1/2 tablet gedurende 14 tot 18 weken.

Arthrilone in combinatie met medicijnen

 • Het gebruik van Arthrilone in combinatie met geneesmiddelen veroorzaakt geen ongewenste bijwerkingen.
 • Het gelijktijdig gebruik van Arthrilone met pijnstillers is mogelijk. In sommige gevallen kan het effect van Arthrilone enigszins verminderd worden.
 • Gelijktijdig gebruik van Arthrilone en corticosteroïden (bijvoorbeeld prednison of prednisolon) vermindert het effect van Arthrilone.
  Dit geldt ook voor gelijktijdig gebruik van Arthrilone en antibiotica. Wanneer een kortdurende behandeling met antibiotica noodzakelijk is, kan toch de behandeling met Arthrilone voortgezet worden.
 • Het gebruik van kalk(calcium)tabletten naast Arthrilone wordt sterk afgeraden, omdat het effect van Arthrilone hierdoor grotendeels teniet wordt gedaan.
 • Het gelijktijdig gebruik van Arthrilone met een dieet met extra mineralen heeft geen enkele zin.

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product van een ander merk? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Primeval Gelatinaat of Hokamix Gewricht+. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze hondenapotheek.


Reviews
4
4
4
4
4
4.5 / 5 (2)
16-07-2019
4
4
4
4
4
Natuurlijk product, kan niet mis gaan.
20-05-2019
4
4
4
4
4
Een must voor je pup.