Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Gerbilvoer 

Gerbilvoer loopt uiteen van volledige tot aanvullende voedingen en van basisvoer tot snacks.
Lees meer ..
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25478-home_default/versele-laga-snack-crispy.jpg
17.95 2019/01/01
Voet heeft wel een luchtje, maar konijn vind het heerlijk. Gevarieerd voer.
4843
2514
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 17,95 (€ 1,80/kg)
Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdierenis een complete mengvoeding voor verschillende soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's. De voeding zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten en alle vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft om gezond te blijven. Een hoog vezelgehalte zorgt voor een goedwerkende spijsvertering en afslijting van de tanden die anders te lang worden.

  • Geschikt voor diverse soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's
  • Bevat diverse ingrediënten
  • Bevat alle gezonde vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft
  • Laat darmen goed werken
  • Zorgt voor natuurlijke tandslijtage

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot assortiment aan voeding voor knaagdieren. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (7%) en ruwe as (3%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (900 IE/kg), vitamine D3 (180 IE/kg), vitamine E (4 mg/kg) en koper(II)sulfaat (5 mg/kg).

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren?

Ook voor andere voeding voor knaagdieren kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u de Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren combineren met heerlijke aanvullende voeding. Zo verkopen wij de vezelrijke Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren en de gevarieerde mix Versele-Laga Snack Crispy Popcorn. Of bekijk ons gehele aanbod aan knaagdiervoeding.

Versele Laga Classic
https://www.brekz.nl/31728-home_default/versele-laga-zore-classic-rattenvoer.jpg
20.95 2019/01/01
toen ik het product kocht in plaatselijke winkel leek het beter. nu zit er echt veel mais bij en dat laten de konijntjes liggen.
Prima kwaliteit, prijs verhouding. Alleen de verzending viel half uit elkaar
Precies zoals verwacht
De dieren houden er heel veel van
4840
2512
Versele Laga Zore Classic Rattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 20,95 (€ 1,05/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Gerbilvoer

Gerbilvoer bestaat uit al onze voedingen die geschikt zijn voor uw Gerbil. Het dieet van een Gerbil bestaat van nature uit de zaden en pitjes, stengels en de wortel van planten. Ook staan kleine insecten op het menu. In gevangenschap wordt aangeraden om of te kiezen voor een knaagdiervoer, of voor een van de speciale Gerbil-voedingen. Het is mogelijk gebruik te maken van een volledige voeding, maar er bestaan ook aanvullende voedingen voor de Gerbil. Snacks van de dieren die het goed doen zijn meelwormen, sprinkhanen, trosgierst en rozijntjes. De zogenaamde staven, of mais/groente broodjes zijn ook zeer geliefd. Het is niet nodig om groente en fruit te voeren, omdat de Gerbil zelf goed in staat is om Vitamine C aan te maken. Wilt u toch groenten voeren, doe het dan met mate.

Gerbilvoer assortiment

In ons assortiment vindt u onder meer voedingen van Versele-Laga. Om u het kiezen makkelijker te maken vindt u hier een korte toelichting op het assortiment. 

Versele-Laga heeft een goede reputatie als het aankomt op knaagdiervoedingen. Ook voor de Gerbil heeft het merk gespecialiseerde voeidngen in het assortiment. Kijkt u voor een volledige korrel bijvoorbeeld eens bij Versele-Laga Gerbil Nature.e De voeding draagt zorg voor een goede spijsvertering, mondhygiëne, vacht en algemene gezondheid.
Een lekkere en gezonde aanvullende voeding voor uw Gerbil is het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn voer. En bent u op zoek naar de klassieker van Versele-Laga voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen.

De houdbaarheid varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw Chinchilla's? Kijk dan eens bij ons Chinchillavoer.

Terug