Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Beaphar Tandgel voor hond en kat

Productinformatie
Per stuk
€ 5,69
€ 5,69
Per 2
€ 10,50
€ 10,50

Beaphar Tandgel voor hond en kat is een gebitsreiniger zonder het gebruik van een tandenborstel en is geschikt voor honden en katten.

  • Reinigt het gebit zonder borstel
  • Voorkomt gebitsproblemen
  • Zorgt voor een frisse adem

Meer informatie

Beaphar Tandgel voor hond en kat

Beaphar Tandgel voor hond en kat is een gebitsreiniger zonder het gebruik van een tandenborstel en is geschikt voor honden en katten. De tandgel bevat tandverzorgende enzymen en biedt een ideale manier om honden en katten te behandelen die het poetsen met een borstel (nog) niet toelaten. Het middel gaat zo tandplak te lijf en voorkomt het bestaan van haarden van bacteriën. Het is belangrijk die te bestrijden, aangezien bacteriën kunnen leiden tot diverse nare gebitsproblemen bij uw huisdier. Het product heeft een leversmaak, voor extra gemakkelijk toedienen. 

  • Reinigt het gebit zonder tandenborstel
  • Ideaal voor honden en katten die geen tandenborstel toelaten
  • Voorkomt de vorming van tandsteen en daaruit volgende gebitsproblemen
  • Geeft uw huisdier weer een frisse adem
     

Bij Brekz kunt u de beste middelen voor het gebit gemakkelijk en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Tandgel voor hond en kat tegen de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Tandgel voor hond en kat

Dagelijks de tandgel aanbrengen op het gehele gebit. Dit gaat gemakkelijker met het bijgeleverde opzetstukje. Werk van achteren naar voren. Eventueel ook de binnenkant van de tanden behandelen. De hond of kat zal de gel met zijn tong zelf verder verspreiden over de tanden.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld mondwater voor uw hond of kat? Kijk dan eens bij Beaphar Mondwater voor hond en kat. Een overzicht van al onze producten vindt u bij de gebitsverzorging.


Reviews
4
4
4
4
4
4.6 / 5 (7)
23-10-2019
4
4
4
4
4
super goed
23-07-2019
4
4
4
4
4
Goede levering en goede tandpasta
22-07-2019
4
4
4
4
4
Werkt goed makkelij voor de hond Alleen de produkte die je terug stuurd nog geen geld terug jammer.
24-06-2019
4
4
4
4
4
Top spul, als je hondjes een hekel hebben aan tandenpoetsen
11-05-2019
4
4
4
4
4
Goede kwaliteit Snel bezorging Goede prijzen .Snel oplossing als iets niet goed . Ik ben echt tevreden . Ik wil gewoon vaste klant blijven . Bedankt voor goede servies . A. D . uit Leiderdorp
02-01-2018
4
4
4
4
4
De tandgel is zeer gemakelijk aan te brengen en heeft een betere ademgeur de tanden zien er ook beter uit . Helpt als men begint de gel te gebruiken op jonge leeftijd van de hond.
25-12-2017
4
4
4
4
4
makkelijk aan te brengen. kort in gebruik, resultaat nog niet bekend.