Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Beaphar Mondwater voor hond en kat

Productinformatie
250 ml
€ 7,95
€ 7,95
2 x 250 ml
€ 14,95
Meest verkocht
€ 14,95

Beaphar Mondwater voor hond en kat is een middel dat de vorming van tand- en tandvleesproblemen tegengaat. 

  • Voorkomt tandplak
  • Geeft een frisse adem
  • Vermindert gebitsproblemen
  • Voor honden en katten

Meer informatie

Beaphar Mondwater voor hond en kat

Beaphar Mondwater voor hond en kat is een middel dat de vorming van tand- en tandvleesproblemen tegengaat en is geschikt voor honden en katten. Het mondwater vermindert de vorming van tandplak bij uw huisdier en zorgt daarbij voor een frisse adem. Tandplak vormt zich uit bacteriën en voedselresten en kan resulteren in tand- en tandvleesproblemen en in een slechte adem. Het mondwater gaat deze slechte bacteriën te lijf en helpt zo de vorming van tandplak te verminderen. Het middel is eenvoudig toe te dienen door het te mengen door het drinkwater van uw huisdier. Met een flesje kunt u 25 liter drinkwater aanmaken.

  • Vermindert de vorming van tandplak
  • Zorgt voor een frisse adem
  • Vermindert en voorkomt tandvlees- en gebitsproblemen bij uw huisdier
  • Gemakkelijk toe te dienen door het te vermengen in het drinkwater


Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Mondwater voor hond en kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.


Gebruiksaanwijzing Beaphar Mondwater voor hond en kat

Voeg 10 ml Beaphar Mondwater toe aan 1 liter drinkwater van uw hond of kat. U kunt het middel bij verversing van het drinkwater telkens weer toevoegen, in dezelfde mengverhouding. Doordat het middel direct aan het drinkwater wordt toegevoegd, is het uiterst geschikt voor honden en katten die rechtstreekse tandverzorging in de bek niet toelaten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vingertandenborstel voor de hond? Kijk dan eens bij de Vingertandenborstels voor de hond. Een overzicht van ons gehele assortiment gebitsverzorging vindt u op de pagina Gebitsverzorging.


Reviews
4
4
4
4
4
3.6 / 5 (9)
17-08-2019
4
4
4
4
4
Niet ontvangen
05-08-2019
4
4
4
4
4
Kat vertikt het te drinken, hond mondjesmaat
25-05-2019
4
4
4
4
4
Mijn chihuahua’s hebben een frisse adem en minder last van tandplak,top!!!
25-05-2019
4
4
4
4
4
Ik geef dit al jaren aan mijn chihuahua's, aangezien die kleine bekkies bijna niet bij te houden zijn met tanden poetsen. Heb ik wel jaren gedaan/geprobeerd, maar het hielp niet genoeg. Na een deepclean bij de DA ben ik dit gaan geven en ze hebben allen veel minder tandsteen en een prettigere adem. Ze blijven dit krijgen tot hun dood (of totdat het product ophoud te bestaan)
20-09-2018
4
4
4
4
4
Gebruik het al 12 jaar. Mooi schoon gebit. Nooit tandsteen gehad bij alle 3 de honden.
01-04-2018
4
4
4
4
4
De hond zijn adem ruikt minder fel
07-11-2017
4
4
4
4
4
Dit mondwater gebruik ik altijd voor mijn chihuahua's voor een goed en gezond gebit het helpt heel goed!
19-08-2017
4
4
4
4
4
heb dit toegevoegd aan de kat haar waterfontain , weigert gewoon er van te drinken ; heb deze fontain herhaalde keren het water ververst , tot nieuwe filter toe eer ze terug uit haar fontaintje wou drinken . Conclusie , wat mijn kat betreft een verloren aankoop.
18-04-2017
4
4
4
4
4
Goed product voor een redelijke prijs En mijn inmiddels oude kat en hond hebben nooit gebitsproblemen en komen glansrojk door de controle van de dierenarts