Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren

Garden Protector 2
€ 39,95
€ 39,95

De Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren is een apparaat dat met behulp van ultrasoon geluid en lichtflitsen ongewenste bezoekers uit uw tuin verjaagt.

  • Verjaagt ongewenste dieren
  • Met ultrasoon geluid en flitsen
  • Effectief tegen vele diersoorten

Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren

De Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren is een apparaat dat met behulp van ultrasoon geluid en lichtflitsen ongewenste bezoekers uit uw tuin verjaagt. Het apparaat biedt een diervriendelijke methode om bezoekers als katten, honden, steenmarters, vossen en konijnen uit uw tuin te verjagen. Hij doet dit door het gebruik van ultrasoon geluid en lichtflitsen. U kunt de Garden Protector 2 zo in te stellen dat hij in werking treed bij specifieke soorten, zodat hij bijvoorbeeld alleen steenmarters verjaagt. Zo kunt u alleen de diersoorten verjagen waar u last van hebt.

  • Verjaagt ongewenste bezoekers uit uw tuin
  • Werkt met behulp van ultrasoon geluid en lichtflitsen
  • Effectief op onder meer katten, honden, steenmarters, vossen en konijnen
  • Instelbaar zodat hij alleen actief wordt bij specifieke diersoorten 

 

Bij Brekz kunt u de beste producten voor verjaging en ongediertebestrijding eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Garden Protector 2 tegen ongewenste dieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! De Garden Protector is enkel spatwaterdicht. Het is dus aan te raden om het apparaat beschut (bijvoorbeeld onder een plankje) en van de grond op te hangen. Wanneer het apparaat vol in de regen hangt of staat zal het kapot gaan en komt de garantie te vervallen. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een aanvulling voor dit product, bijvoorbeeld een adapter voor de Garden Protector? Kijk dan eens bij de Adapter Garden protector 2. Een overzicht van al onze producten voor verjaging en ongediertebestrijding vindt u hier.
 


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
21-05-2019
4
4
4
4
4
uitstekende werking - in het donker goede flash verlichting - goed instelbaar geluid -hopende op goede afschrikking van steenmarter