Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Furminator Deluxe voor de kleine kat

Kort Haar
€ 21,95
€ 21,95
Lang Haar
€ 21,95
€ 18,49
€ 21,95
€ 18,49

Furminator Deluxe voor de kleine kat is een kam, speciaal ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor de kleine kat.

  • Verwijdert effectief dode haren
  • Maakt huidvetten los
  • Voor een schoner huisFurminator Deluxe voor de kleine kat

Furminator Deluxe voor de kleine kat is een kam, speciaal ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor de kleine kat. Het apparaat doet dit pijnloos en zonder de dekvacht te beschadigen. Door het masserende effect op de huid worden natuurlijke huidvetten losgemaakt en wordt de gezonde glans van de vacht versterkt. Maar ook voor u heeft het product een groot voordeel. Het verwijderen van dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in uw huis, tot wel 90%. Het gevolg is dat het aantal stofdeeltjes in huis, een bron van allergische reacties, afneemt en dat u het huis gemakkelijker schoon houden kan. De Furminator Deluxe voor de kleine kat is speciaal ontwikkeld voor kleinere katten met een vacht korter dan 5 cm, maar is ook te gebruiken voor andere kleine dieren, zoals cavia's, konijnen en fretten.

  • Speciaal ontwikkeld om pijnloos de dode haren uit de ondervacht te verwijderen
  • Helpt natuurlijke huidvetten los te maken, voor een gezondere, glanzende vacht
  • Vermindert losse stofdeeltjes en losse haren in huis tot wel 90%
  • Geschikt voor de kleinere kat, met een vacht tot maximaal 5 cm
  • Met een ergonomisch handvat
  • Ook geschikt voor andere dieren, zoals cavia's, konijnen en fretten

Bij Brekz kunt u de beste Furminators goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe voor de kleine kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! U dient de Furminator alleen te gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor de kleine hond? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe S voor de hond. Een overzicht van al onze Furminators voor katten vindt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
04-04-2017
4
4
4
4
4
Weinig moeite om veel haar te verwijderen en kat accepteert het véél beter dan met gewone kattenkam, omdat je nog amper kracht hoeft te gebruiken om door vacht te komen !