Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Furminator XL Giant Dog voor de hond OP is OP

Kort Haar
€ 38,49
€ 38,49

Furminator XL Giant Dog voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren en is geschikt voor honden van grote rassen.

  • Vermindert haaruitval
  • Speciaal voor grote honden
  • Verzorgt de huid en de vacht

Furminator XL Giant Dog voor de hond

Furminator XL Giant Dog voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren en is geschikt voor honden van grote rassen. Het apparaat dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert daar loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Deze doortastende borstelmethode helpt tevens om huidvetten vrij te maken en deze te verspreiden door de huid en vacht, met een gezondere huid en een glanzende vacht als resultaat. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval, wat helpt om het huis langer schoon te houden. Het apparaat vergemakkelijkt daarbij het onderhoud van de vacht van uw huisdier en vermindert het aantal zwevende deeltjes door uw huis (als gevolg van verharing); vaak een bron van allergische reacties. Dankzij een ergonomisch handvat met anti-slip ligt het product fijn in de hand. Er is keuze uit twee verschillende uitvoeringen, voor een langharige en een kortharige vacht. Dit model Furminator is speciaal ontwikkeld voor honden van grote rassen en een gewicht vanaf ongeveer 42 kg. 

  • Kambreedte: 127 mm
  • Vermindert de haaruitval en helpt zo uw huis schoon te houden
  • Er is een model voor kortharige en voor langharige honden
  • Maakt huidvetten los en verdeelt deze natuurlijke vetten met als gevolg een gezondere huid en een glanzende vacht
  • Dringt door tot de ondervacht en verwijdert zo effectief loszittende haren
  • Resulteert in minder losse zwevende deeltjes in huis, een bron van allergische reacties

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator XL Giant Dog voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor honden van een gemiddeld formaat? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe M voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.


4
4
4
4
4
4 / 5 (6)
13-02-2018
4
4
4
4
4
Zeer vlotte bestelling en levering. Produkten steeds zoals verwacht
26-11-2017
4
4
4
4
4
Zeer efficiënt instrument,handig en de informatie hierover klopt.
27-09-2017
4
4
4
4
4
De eerste die ik ontvangen heb heb ik 2 weken gebruikt . ik heb 2 Mechelse herders kortharig , die kam ik dagelijks 2 minuten het werkt in de 1e instantie voortreffelijk, maar na weekje braken de puntjes van de tandjes er af op verschillen de plaatsen. ik heb inmiddels een nieuwe ontvangen , ik moet zeggen zonder gezeur en supersnel. dus we gaan het weer proberen
13-09-2017
4
4
4
4
4
Prima kam om langharige honden te borstelen. Handig is de knop om het haar van de kam te verwijderen.
08-07-2017
4
4
4
4
4
Hiermee komt veel haar los . Zonder hard kammen . Gewoor licht over het haar wrijven .
28-02-2017
4
4
4
4
4
Mooi stukje gereedschap voor een hele nette prijs.Bezorging ging super snel!