Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Frontline Combo Spot on Hond XL

3 pipetten
€ 24,95
€ 24,95
6 pipetten
€ 36,95
€ 36,95
2 x 6 pipetten
€ 70,95
Meest verkocht
€ 70,95

Frontline Combo Spot on Hond XL is een middel tegen vlooien bij honden en is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 40 kg.

  • In een handige pipet
  • Geschikt bij vlooienallergie
  • Beschermd preventief

Frontline Combo Spot on Hond XL

Frontline Combo Spot on Hond XL is een beproefd middel tegen vlooien, teken en luizen en is geschikt voor grote honden met een gewicht van 40 kg en zwaarder. Het product is vloeibaar en wordt toegediend door middel van een pipet. Frontline Combo Spot on Hond XL is gebaseerd op de stoffen Fipronil en Methopreen en doodt effectief vlooien, teken en luizen. Het middel biedt zowel genezing bij honden die last hebben van een besmetting als preventie tegen toekomstige besmettingen. Bij vlooien is de behandeling werkzaam voor een periode van 5 weken tot maximaal 3 maanden. Teken worden maximaal 4 weken preventief geweerd.  

Frontline Combo Spot on Hond XL is het middel tegen vlooien, teken en luizen. U kunt dit product goedkoop en eenvoudig bestellen bij uw online dierenwinkel, Brekz. Dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Frontline Combo Spot on Hond XL staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten

Werkzame bestanddelen: Fipronil (402 mg), (S)-Methopreen (361,80 mg).
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol [E320] (0,80 mg), butylhydroxytolueen [E321] (0,40 mg).
 

Gebruiksaanwijzing

Dosering

Een pipet van 4,02 ml per hond vanaf 40 kg lichaamsgewicht. Gebruik voor honden met een lichaamsgewicht tussen 60 en 80 kg: 1 pipet Frontline Spot On Hond XL en 1 pipet Frontline Spot On Hond M.

De werkingsduur is bij vlooien 5 weken tot 3 maanden. Bij teken maximaal 4 weken. Houdt een minimale behandelingsinterval aan van 4 weken.

Toedienen 

Toedienen gebeurt op de huid tussen de schouderbladen. Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn en breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, liefst op twee plaatsen. Haren opzij duwen zodat de huid zichtbaar is en de pipet een aantal keren goed indrukken zodat de inhoudt op de huid komt. Lees goed de bijsluiter voor de gebruiks- en veiligheidsvoorschriften. Pas op dat de inhoud niet in aanraking komt met de vingers!

Let op!
Het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Niet gebruiken bij katten ivm. overdosering.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander middel van Frontline tegen vlooien, teken of luizen bij uw hond, bijvoorbeeld voor lichte honden? Kijk dan eens bij Frontline Spot on Hond M. Voor ons volledige assortiment in de hondenapotheek kijkt u hier.


4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
22-04-2017
4
4
4
4
4
Werkt goed hebben er vertrouwen in
11-04-2017
4
4
4
4
4
Merkproduct voor de helft van de winkelprijs. Snel bezorgd. Top.