Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Productinformatie
Per verpakking
€ 8,25
€ 8,25
Per 2 verpakkingen
€ 15,95
€ 15,95

Frontline Pet Care Oorreiniger Gel is een gel en is speciaal ontwikkeld om het oor van uw hond of kat te reinigen en verzorgen.

  • De gel verzorgt het oor
  • Reinigende, versoepelende werking
  • Neutraliseert geurtjes

Meer informatie

Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Frontline Pet Care Oorreiniger Gel is een reinigingsmiddel waarmee u (de huid in) de oren van uw kat of hond schoon kunt maken. De gel reinigt en draagt bij aan het onderhouden en kalmeren van de huid in het oor. Zo bevat de reiniger palmolie met een verzachtende, versoepelende werking. Dankzij de toegevoegde zink is het middel tevens anti-oxiderend en neutraliseert het vreemde geurtjes. Een essentieel ingrediënt is Rhamnose. Deze suiker helpt de aanhechting van bacteriën op de huid tegen te gaan en voorkomt zo dat uw huisdier opnieuw vuile oren krijgt. De gebruiksvoordelen van Frontline Pet Care Oorreiniger Gel nog eenmaal onder elkaar.

  • Geschikt voor het reinigen van de huid in het oor bij katten en honden
  • Neutraliseert geurtjes en werkt anti-oxiderend
  • Verzorgd het oor met behulp van olie
  • Voorkomt dat het oor van uw huisdier opnieuw vervuild raakt
  • Ook te gebruiken bij een opstapeling van klevend oorsmeer en lichtrode oren
     

Een flacon Frontline Petcare Oorreiniger gel bevat 125 ml.

Bij Brekz koopt u alle verzorgingsmiddelen voor uw hond en kat gemakkelijk en goedkoop online. Wilt u Frontline Pet Care Oorreiniger Gel extra voordelig kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Oorreiniger Gel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten

Palmolie, zink, rhamnose

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Oorreiniger Gel

Til de punt van het oor op en laat enkele druppels in de uitwendige gehoorgang lopen. Na inbrengen van de druppels kunt u het oorkanaal zacht masseren. Veeg vervolgens met een doek het oor vanuit de ingang naar de punt schoon.
Let op: de punt niet te diep in het oor van uw hond duwen! 

Dosering

De gel mag een tot twee keer per maand gebruikt worden. Na gebruik de punt van de flacon reinigen om vervuiling van de vloeistof te voorkomen.

Let op: raadpleeg bij gehoorproblemen, bijvoorbeeld bij verschijnselen als plotsdoofheid, bloed uit het oor of evenwichtstoornissen, altijd een dierenarts.
 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een ander middel om de oren van uw kat te reinigen? Kijk dan eens bij oordruppels, bijvoorbeeld van Exil Clean Ear. Een overzicht van de reinigingsmiddelen voor oogverzorging voor de kat vindt u hier. Voor reinigingsmiddelen voor ogen en oren van uw hond kunt u bij de oog- en oorverzorging kijken.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (6)
17-11-2019
4
4
4
4
4
Doet zijn werk perfect
06-09-2019
4
4
4
4
4
Uitstekend product
19-06-2019
4
4
4
4
4
snel en makkelijk werkt goed
28-11-2018
4
4
4
4
4
Prima en op tijd geleverd
29-10-2018
4
4
4
4
4
zeer goed produkt, werkt snel
07-04-2017
4
4
4
4
4
Goede oorreiniger wat perfect werkt