Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

Productinformatie
Per verpakking
€ 8,09
€ 8,09
Per 2 verpakkingen
€ 15,25
€ 15,25
Per 3 verpakkingen
€ 21,75
€ 21,75

Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel is een speciale gel die de huid van uw huisdier beschermt en verzorgt.

  • Berschemt de huid
  • Verzacht en hydrateert
  • Met provitamine B5

Meer informatie

Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel is een speciale gel die het herstellend vermogen van de huid van uw huisdier ondersteunt. Er zijn verschillende redenen waarom uw hond of kat extra huidverzorging nodig kan hebben. Wanneer uw hond of kat bijvoorbeeld last heeft (gehad) van een vlooienplaag, of een allergische reactie heeft, gaat dit vaak gepaard met veel jeuk. Hierdoor gaat uw hond of kat krabben, waardoor de huid beschadigt en irritaties en schaafwondjes ontstaan. Ook kan uw huisdier last hebben van huidschimmels. Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel verzorgt en hydrateert de huid. Dankzij de werkzame stoffen (zinkoxide, vitamine B5, propaandiol en rhamnose) wordt de gevoelige huid gehydrateerd en verzacht. Zo beschermt u de huid van uw huisdier.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel. Bij Brekz kunt u Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel goedkoop online bestellen! Ook voor andere gezondheidsproducten voor uw huisdier bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Over Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

Werkzame bestanddelen Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

  • Zinkoxide: Zorgt ervoor dat de vorming van collageen wordt verhoogd. Collageen is een eiwitverbinding die deel uitmaakt van de botten, gewrichten, tanden en huid. De stof draagt bij aan de sterkte van de bloedvatwanden. Hierdoor herstelt de huid sneller.
  • Provitamine B5 en propaandiol: Voorkomen dat de huid uitdroogt en hebben een verzachtend effect.
  • Rhamnose: Helpt de aanhechting van bacteriën op de huid van uw huisdier tegen te gaan. Rhamnose heeft tevens een verzachtende en hydraterende werking op de gevoelige, droge huid.
     

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel

Gebruik Frontline Pet Care huidbeschermingsgel uitsluitend uitwendig. Vermijd contact van de gel met de ogen van uw huisdier. Indien dit toch gebeurt, spoel dan goed met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Iedere tube Frontline Pet Care Huidbeschermingsgel bevat 100ml. 

Ander gezondheidsproduct?

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline producten voor honden en Frontline producten voor katten. Vindt u tussen het Frontline assortiment toch niet het product dat u zoekt, of wilt u gezondheidsproducten van andere fabrikanten bekijken? Bezoek voor gezondheidsproducten voor uw hond dan onze hondenapotheek, en voor uw kat onze kattenapotheek.