Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frettenvoer 

Frettenvoer omvat alle voedingen in ons assortiment die geschikt zijn voor uw fret.
Lees meer ..
Supreme Science Selective Ferret

Productinformatie Supreme Science Selective frettenvoer

Supreme Science Selective frettenvoer is een eiwitrijke voeding met kip en kalkoen en is geschikt voor fretten van alle leeftijden. Deze smakelijke voeding bevat kip en kalkoen en zit boordevol hoog verteerbare eiwitten (36%). De uitgebalanceerde combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat uw fret precies die eiwitten, oliën, vitamines en mineralen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een gezonde en energieke dag. De toevoeging van lijnzaad en taurine zorgt ervoor dat de ogen, de vacht en het lichaam gezond blijven.

Ook kan de voeding helpen om vervelende lichaamsgeuren wat af te zwakken. Veel andere voedingen voor fretten bevatten suikerhoudende ingrediënten. Dit leidt op den duur tot obesitas en gebitsproblemen. Wat uw huisdier nodig heeft zijn veel eiwitten en weinig vezels. Deze voeding voorziet hierin en is vrij van suikers en kleurstoffen.

  • Zeer goed verteerbaar
  • Rijk aan eiwitten en een laag vezelgehalte
  • Verzorgt de vacht
  • Met alle oliën, vitamines en mineralen voor een gezonde en energieke dag
  • Vrij van suikers en kleurstoffen
  • Geschikt voor fretten van alle leeftijden

Bij Brekz kunt u het beste frettenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Supreme Science Selective Ferret voer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Supreme Science Selective frettenvoeding staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

         

Voedingsadvies Supreme Science Selective frettenvoer

Geef uw fret rond de 40-60gr per dag. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Als u uw fretten Supreme Science Selective Fetter voor de eerste keer voert, neem dan een overgangsperiode van 7-10 dagen in acht. Aangeraden wordt om het voer eerst te mengen met het voormalige voer. Gedurende de overgangsperiode kunt u de dosering van het nieuwe voer dan geleidelijk verhogen. Een plotselinge verandering in dieet kan leiden tot spijsverteringsproblemen. Overstappen van een suikerrijk dieet naar deze voeding kan enige tijd duren.

          

Ingrediënten Supreme Science Selective frettenvoer

Gevogeltemeel (43%), tarwe, geraffineerde kippenolie, vismeel, kalkoenmeel (4%), bietenpulp, aardappeleiwit, lijnzaad (2.5%), kippenlever, sojaolie, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 36,0%, ruwe vezels 2,0%, ruw vet 19,0%, ruwe as 8,0%

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A 20.000 IE/kg, vitamine D³ 1.500 IE/kg, vitamine E 200 mg/kg, Koper 15 mg/kg
          

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw chinchilla? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Chinchilla Nature voer. Een overzicht van al ons voer voor Fretten vindt u hier.

Hope Farms
https://www.brekz.nl/33181-home_default/supreme-selective-ferret.jpg
11.75 2019/01/01
Supersnel geleverd. Ik kreeg hhet ondanks late bestelling, nog voor het weekend binnnen.
Goed spul, mooie prijs
Mijn fret Max is erg tevreden met zijn brokken en vindt ze erg lekker.
zeer fijn produkt fretjes lusten het zeer erg
goed gebruikers gemak, bewaren van de order historie wat her bestellen gemakkelijk maakt, snelle levering, prima service
1402
756
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 11,75 (€ 5,88/kg)
2 x 2 kg
€ 22,75 (€ 5,69/kg)
3 x 2 kg
€ 32,25 (€ 5,38/kg)
5 x 2 kg
€ 50,49 (€ 5,05/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Frettenvoer

Frettenvoer omvat alle voedingen in ons assortiment die geschikt zijn voor uw fret. De fret is een carnivoor en heeft dus baat bij een dieet dat is gebaseerd op vlees. De goed verteerbare eiwitten van prooidieren zouden dus een ideale basis vormen voor zijn maaltijd. Dit is terug te zien in de voedingen die voor hem zijn ontwikkeld. Zij zijn rijk aan dierlijke eiwitten en vetten en hebben een zo laag mogelijk koolhydraat- en vezelgehalte. Ondanks dat fretten vaak een voorkeur tonen voor suikers, groenten en fruit wordt het afgeraden deze bij te voeren. In plaats daarvan is het mogelijk om rauw vlees bij te voeren. Let wel op dat het om een goede kwaliteit rauw vlees gaat, aangezien sommige soorten erg rijk zijn aan bacteriën. Deze kunnen een ziekteverwekker zijn. Eventueel is van tevoren verhitten een manier om het vlees veilig te maken voor uw huisdier. Leest u verder voor een korte toelichting op het assortiment van onze webshop.

Frettenvoer assortiment

In onze webshop vindt u onder andere een voeding van Supreme Science. Deze eiwitrijke voeding is geschikt voor fretten vn alle leeftijden. Hij is zeer goed verteerbaar en draagt extra zorg voor een gezonde vacht. Zoals gezegd hebben fretten baat bij een eiwitrijke voeding, verkregen uit dierlijke oorsprong. Daarom bevat het Supreme Science Selective Ferret voer kip en kalkoen en beschikt hij over een hoog gehalte verteerbare eiwitten (36%). Dankzij het lage vezelgehalte en de aanwezige vitaminen en mineralen wordt uw fret optimaal verzorgd.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw Chinchilla? Kijk dan eens bij ons Chinchillavoer.

Terug