Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frettenvoer 

Frettenvoer omvat alle voedingen in ons assortiment die geschikt zijn voor uw fret.
Lees meer ..

Frettenvoer

Frettenvoer omvat alle voedingen in ons assortiment die geschikt zijn voor uw fret. De fret is een carnivoor en heeft dus baat bij een dieet dat is gebaseerd op vlees. De goed verteerbare eiwitten van prooidieren zouden dus een ideale basis vormen voor zijn maaltijd. Dit is terug te zien in de voedingen die voor hem zijn ontwikkeld. Zij zijn rijk aan dierlijke eiwitten en vetten en hebben een zo laag mogelijk koolhydraat- en vezelgehalte. Ondanks dat fretten vaak een voorkeur tonen voor suikers, groenten en fruit wordt het afgeraden deze bij te voeren. In plaats daarvan is het mogelijk om rauw vlees bij te voeren. Let wel op dat het om een goede kwaliteit rauw vlees gaat, aangezien sommige soorten erg rijk zijn aan bacteriën. Deze kunnen een ziekteverwekker zijn. Eventueel is van tevoren verhitten een manier om het vlees veilig te maken voor uw huisdier. Leest u verder voor een korte toelichting op het assortiment van onze webshop.

Frettenvoer assortiment

In onze webshop vindt u onder andere een voeding van Supreme Science. Deze eiwitrijke voeding is geschikt voor fretten vn alle leeftijden. Hij is zeer goed verteerbaar en draagt extra zorg voor een gezonde vacht. Zoals gezegd hebben fretten baat bij een eiwitrijke voeding, verkregen uit dierlijke oorsprong. Daarom bevat het Supreme Science Selective Ferret voer kip en kalkoen en beschikt hij over een hoog gehalte verteerbare eiwitten (36%). Dankzij het lage vezelgehalte en de aanwezige vitaminen en mineralen wordt uw fret optimaal verzorgd.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw Chinchilla? Kijk dan eens bij ons Chinchillavoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.